Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaT

O CZYM SWIADCZY WYGLAD?

Polecane posty

Gość majaT

bo wedlug mnie tylko o wygladzie. czesto ktos kto z wygladu jest interesujacy okazuje sie totalna porazka gdy tylko otworzy usta.

Gość greq
tak ma 95% kobiet

o wszystkim \"ygladu jest interesujacy okazuje sie totalna porazka gdy tylko otworzy usta.\" bo pewnie interesujący jest dla ciebie to co przeważnie świadczy o \"porażce jak się otwiera usta\" :D

Gość majaT
ja osobiscie wole brzydszych facetow ktorzy maj troche oleju w glowach niz pustych chloptasiow, ktorzy pewnie spedzaja przed lustrem wiecej czasu ode mnie

Gość bez przesady proszę
ale nie pocieszajcie się, że źle dobrana kiecka lub fryzura miotły będą wskazywały na Waszą intelektualną głębię nie te czasy

Gość ofer ma
właśnie. nie ma co przesadzać. z jednej strony oczywiście że przerost formy nad treścią prowadzi do rozczarowania ale postawa "jestem taki interesujący że wszyscy powinni mnie kochać za wnętrze" świadczy jednak o sporym egocentryzmie. czyż nie?

Gość majaT
ale niestety wiekszosc kobiet probuje "nadrobic" brak intelektu wygladem.znam takie co nie wyjda z domu zanim sie nie "zrobia" co zajmuje im z reguly pol dnia.