Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja czekam do niedzieli

dziewczyny robienie testu tydzien po zaplodnieniu

Polecane posty

a tydzien przed miesiaczką,to jak zaglądanie pod choinke pierwszego 1 grudnia w poszukiwaniu prezentów

a ja 3 dni po spodziewanej @ i...sama nie wiem, co wyszło - jakieś takie niewyraźne - niby dwie, ale potem myślę, że może złudzenie - i zamiast rozjaśnić w głowie - totalnie mi pomieszało myśli...

mam 17 lat i pierwszy raz widze penisa,czy zajde w ciaze,jezeli bylam w futrze zimowym , a on w czapce mikolaja? :O

Gość co za prostuch
się tu podszywa???????? żal

Gość zielony_groszek79
Ja robiłam tydzień po owu i wyszła druga bardzo blada kreseczka. Fakt, że to był Pretest czyli ten najbardziej czuły. Po kolejnych 4 dniach zrobiłam kolejny, tym razem inny test, i wyszła tylko jedna krecha. Ale @ już nie przyszła i na drugi dzień zrobiłam test i wyszły już dwie mocne krechy :) Tak naprawdę zależy to od organizmu, u jednych hcg pojawia się szybciej w miarodajnej ilości a u innych wolniej.

zielony_groszek - właśnie to mnie stresuje. @ miałam zawsze regularnie co do dnia, co 28 dni. A tu nagle....cisza. Więc zaczęliśmy liczyć, kiedy nam się poszalało i....wychodzi na to, że bardzo możliwe, że to ciąża. Tylko ten test - robiłam 3 dni po spodziewanej @ i ta druga kreska była, jakby jej prawie nie było więc - sama nie wiem co myśleć. I najgorsze, że brzuszek mnie coś pobolewa. Ale to moze już działanie stresu...

md_cara ...... 2 kreski oznaczaja ciaze . to ze 2 jest blada oznacza ze jestes we wczesnej ciazy i masz jeszcze malo hormonu :) zrob za pare dni kolejny test, zobaczysz ze 2 kreska bedzie wyrazniejsza

md_cara ...... 2 kreski oznaczaja ciaze . to ze 2 jest blada oznacza ze jestes we wczesnej ciazy i masz jeszcze malo hormonu :) zrob za pare dni kolejny test, zobaczysz ze 2 kreska bedzie wyrazniejsza

md_cara - najprawdopodobniej jesteś w ciąży. Zrób sobie kolejny test za około tydzień. Powinna już być widoczna druga, wyraźna kreska :)

dziewczyny! miałyście rację! potwierdziło to dzisiejsze badanie krwi!

Gość gratulacje
:-)