Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudka26

Wiem powinnam iść do lekarza albo zrobić test ale przeczytajcie

Polecane posty

Gość Klaudka26

Jestem szczęśsliwą mężatką , więc jeżeli okazałoby się że jestem w ciąży bylibyśmy z mężem szcześliwi:). Niewiem czy objawy jakie mi towarzyszą ostatnio mogą sugerować ciąże ale może ktoś z was mi odpowie. -co raz większy brzusio -od wczoraj brak apetytu to znaczy wydaje mi się że jestem strasznie głodna i mam na coś ochotę a jak już zrobię albo wezmę coś do jedzenia odrzuca mnie i nie mam ochoty. -lakier do paznokcji jejku myślałam że wczoraj zwymiotuje od tego zapachu nigdy tak nie miałam -jeszcze ten bóle brzucha jakieś skurcze -senność,zmęczenie ,rozdrażnienie Niby to co napisałam wskazuję na ciąże ale z drugiej strony biorąc pod uwagę mój wysiłek w tamtym tygodniu to znaczy remont domu i związane z nim dźwiganie, pewnie bym poroniła chyba że jestem tak silna:). Ale jeśli okazałoby się że jestem w ciąży jednak a coś przez te moje sprzątanie się dzieje złego nie wybaczyłabym sobie tego nigdy:(.Proszę porozmawiajcie ze mną:(

Gość Klaudka26
brałam tabletki przez jakieś dwa lata ale skończyłam jakieś dwa lata temu. Stosujemy z mężem prezerwatywę ale po wytrysku nie oglądamy jej mąż ściąga i do kosza więc mogło się zdarzyć że pękła. Dodam że kochamy się bardzo często. A zwłaszcza dziś rano bardzo źle się czułam niewiem może to tylko zatrucie jakieś ale bylo mi niedobrze

Gość Klaudka26
zrobię kupię go dziś wracając do domu. Ale chciałam z kims o tym pogadać czy może się myle i test jest niepotrzebny

Gość Polanna86
Idz do lekarza a do tego czasu sie nie przemeczaj ;) Tryzmam kciuki! ps- jak nie lekarez to chociaz test- my Ci tu nie wystwaimy diagnozy-mozemy tylko gratulowac ;)

Klaudka26 - zdecydowanie zrób test :) Po co się zamartwiać :) chociaż w moim przypadku test niewiele mi wyjaśnił :)

Gość Polanna86
koro bylibyście szczęśliwi z pojawienia się dziecka to po co się zabezpieczacie? glu[ie pyatnie- nie do konca chca dziecka juz w tym momencie, ale gdyby sie przydarzylo przyjeliby to z radoscia. tez mi filozofia ;)

Gość Klaudka26
Już mówię chcemy zacząć się starać o dziecko w połowie przyszłego roku tuż po mojej obronie pracy magisterskiej, stąd się zabezpieczamy

jak to się mówi: "jak chcesz rozśmieszyć Boga powiedz mu o swoich planach" :):)

Gość Klaudka26
Polanna dokładnie tak jak napisałaś:)

Gość Klaudka26
każdy zwraca ostatnio uwagę na mój wygląd pytając czy Ty nie jesteś w ciąży?ostatnio ktoś stwierdził że widać to po moich oczach wogóle że wyglądam jakoś inaczej. A ja jak patrze się w lustro wydaje mi się że robię się jakaś brzydka na buzi niewiem może to jakaś deprecha

Gość Klaudka26
nie nie wcale nie głupie pytanko:)

Gość ja czekam do niedzieli
jasne.....juz raz ktos mi mowil to samo zrob test

Gość Klaudka26
zaraz to nie ja napisałam że głupie pytanko:)

Gość Klaudka26
hehe chodziło mi o ten czas odpowiedni na ciąże nie o pytanie że głupie jest

Gość lalalalalalalalallalaa
a co z okresem? kiedy masz go dostać? a może już jesteś po terminie?

Co za idiotka z ciebie, powaznie, piszesz o objawach ciazy, wiesz doskonale ze mozesz byc, pewnie znasz wszystkie objawy, i pytasz czy mozesz byc w ciazy, co za glupota!!!!!!! idz po test, przeciez nikt tu ci nie powie czy jestes, a czy mozesz byc sama wiesz ze mozesz. ps brzuch powieksza sie w ok 4 5 miesiacy, twoje to pewnie jakies wzdecie.

Gość Klaudka26
Jestem tak dwa tygodnie przed okresem. Hola proszę bez epitetów nie jestem żadną idiotką. Owszem część z tych objawów może świadczyć o ciąży. Nie oczekiwałam pisząc tu że ktoś mi powie tak jesteś w ciąży albo nie nie jestes w ciąży. Chodziło mi o podzielenie się swoimi spotrzeżebniami. Może coś mi się rozjaśni w tej kwestii do momentu zrobienia testu bądź pójcia do lekarza.

Gość Klaudka26
z tym powiększeniem brzucha niekoniecznie każda z nas inaczej ma.Jak moja znajoma zaszła w ciąże już w pierszych miesiącach dostała dużego brzucha.

Gość Klaudka26
niektórzy mi mówią żę mogę być np w 3-4 m-cu ciąży i teraz dopiero zaczęłam odczuwać zmiany.Sama niewiem może to wszystko spowodowane jest wogóle jakąś chorobą

2 tygodnie przed okresem to przychodzi dopiero owulacja, więc w tym cyklu raczej nie zaszłaś, a przynajmniej za szybko na jakiekolwiek objawy.

Gość Klaudka26
może i tak to może nie ma sensu robić testy więc może to jakaś choroba:(

najgorsze co może być to zadręczać się przypuszczeniami i szukać objawów. Masakra! Zrób test. Potem lekarz. i w środę wszystko będzie prostsze! Ja mam za.....1,5h badanie krwi....może zrobi się prościej