Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cycata babka

ile schudnac?

Polecane posty

Gość 10 kg okolo

Gość a ja mam 162
i waze 56 kg czyli tez mam schdnac z 10kg?? masakra:((

Gość 10 kg okolo
wiesz co autorka dobrze wie ze ma fajan figure i nie potrztebuje w zazsadzie schudnac,ale jest tepka kretynka ktora chce podniesc poczucie wlasnej wartosci durnymi pytaniami i zasmiecajac forum wiec jej ospisalam zeby schudla te 10 kg na glupie pytania trzeba miec glupie odpowiedzi!

Gość a ja mam 162
hehe najlepsze ejst to ze ja nie doczytalam i bylam pewna ze autorka wazy 76:P i sie podlalamalam osatnio spooro schudalam i gdybym miala schudnac jeszcze z 10 to bym chyba sie podddaala;/

Gość 10 kg okolo
wazysz prawidlowo,czytaj uwazniej i tyle!m,asz napewno sliczna figurke a autrorka jest tepa i szkoda mi jej

fajna figure mam? no w sumie milo ze ktos tak pisze bo ja jakos nie jestem przekonana... niestety po ciazy odlozylo mi sie tluszczu tu i tam, szczegolnie na brzuchu i na udach, nie mieszcze sie w niektore ciuchy sprzed ciazy ja wiem ze tragicznie nie jest ale pare kilo mniej by sie przydalo cos zle humory macie od rana... moze i temat glupi ale juz glupsze widzialam w kazdym razie dzieki za komentarze milego dnia:)

Gość nad Mamry
Fakt wagę możesz mieć dobrą ale figurę brzydką i nie umięśnioną. A mięśnie ważą więcej niż tłuszczyk. Czyli sama dieta nie wystarcza trzeba jeszcze ćwiczyć by mieć ładną figurkę. Pozdrawiam