Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM FACETEMM

MUSZE JEJ TO UDOWODNIC !!!

Polecane posty

Gość JESTEM FACETEMM

pisalem juz tu pare razy na forum, ale z racji tego, ze wspomnialem moje zarobki, zostalem wysmiany przez niektore :P no ale naprawde rozstalem sie z moja eks pare meisiecy temu, kontakt stracilismy a ja wciaz o niej mysle jestem smutny i zly, ze mnie rzucila, i na 100% wierze w to, ze ona nie znajdzie nikogo lepszego ode mnie chce jej udowodnic, ze sie mylila, zostawiajac mnie... tylko nie wiem jak najlepiej to zrobic :(

Gość wiesz co jej udowodnisz
że jest niesamowitą kobietą - mnie by ego wzroslo gdybym widziala, ze moj ex biedaczek tak kombinuje by mi pokazac kogo rzucilam!:D:P

Gość JESTEM FACETEMM
ehh

piszesz - "wyśmiany przez niektóre" hehehe....ciekawe;) jesteś facetem? więc postępuj jak prawdziwy facet i miej swoją godność.......

az takim cieniasem jestes? takie laski nalezy miec w najgłębszym miejscu swojej dupy i niczego im nie udowadniać

OOOO KURCZAKI. TO NIE WIEM ALBO KOBITKA JEST TAK WSPANIAŁA I NIE LECI NA KASE, ALBO JEDNAK NIE JESTEŚ NAJLEPSZY NA ŚWIECIE I WOLI BIEDNIEJSZEGO A Z UCZUCIAMI. NP. MNIE:)

Gość acccca
posty komiczne mnie rozbrajają:D brawo dla Ciebie..hahahaha a do autora. darus sobie zemstę. jesli nie masz szans jej odzyskać to się z tym pogódź

a to nie jest ta historia,co koles zaribial 5,5tys i zmienil sie wlasciciel firmy i obnizyli mu do 5,2tys..i laska mu powiedziala,ze jest ciota...ze mial walczyc,a byla na jego utrzymaniu...potem on wymyslil,ze powie,ze zawalczyl i go zwolnili i ze szykuja sie ciezkie czasy...i po tych slowach poiwedziala,ze przemyslala ich zwiazek,nie chce byc dla niego ciezarem i odeszla?

Gość acccca
nie wykluczone:D:D:D

ty się chłopie w koncu zdecyduj.....bo już się nie łapię w twoich historyjkach hmm? no jak ona śmiała cię zostawić....! raz piszesz że szukasz kobiety, chociaż przelotnej znajomości (wspominając prz okazji o zarobkach) a teraz piszesz, że twoja ex nie znajdzie lepszego i za nią tęsknisz! nie łatwiej napisać że ją kochasz i chciałbyś, aby wróciła? przechwalasz a jak widać żadna nie chce takiego:)

kasa to nie wszystko- oczywiście, że znajdzie lepszego od ciebie ale na swoją miarę. co ty chcesz udowadniać ? to są jej uczucia, chcesz dowodzić, że TY WIESZ lepiej niż ona ? bezsensu snujesz tą nitkę zemsty- ty niczego nie zyskasz a tylko przedłużysz swoje rozterki i rozpamiętywanie. zaakceptuj, że ona cię nie chciała. zdaża się