Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexylady

Mam problem czy MOZECIE MI POMÓC...???!!!

Polecane posty

Gość sexylady

Mam taki problem... leci mi krew z cipki a okres powinnam miec tak okolo 17.12.2008 leci mi od wczoraj po stosunku z parterem nie mielismy zabezpieczenia i nie stosujemy go juz pare miesiecy ale zawsze mialam normalnie okres i nigdy mi krew nie leciala przed nim. nie jest obfita raczej taka brazowa i leci szczegolnie przy oddawaniu moczu. Czy mozliwe ze jestem w ciazy??? czy to jakas choroba ????? Prosze o pomoc jesli mozecie mi pomoc to piszcie szybko bo to dla mnie bardzo wazne...:(

Gość załamana222
w ciązy raczej nie. ja tez mialam takie niby krwawienia przed okresem czasem zastepowały okres którego w danym czasie już nie miałam. ale równie dobrze mogłas sobie cos przerwac chcociaz niebardzo wiem co. udaj sie do lekarza tak bedzie najlepiej

Gość sexylady
a moze najpierw powinnam zrobic test ciazowy???

Gość załamana222
test ciązowy najwczesniej 3 tyg po stosunku. a takie krwawienie z ciąża nie ma nic współnego

Gość anik...
owszem maja. Takie krwawienia czesto wytepują na samym początku ciązy. Są to tzw plamienia implantacyjne. Jezeli sie nie zabezpieczałas to jak najbardziej mozesz byc w ciązy! Moze to swiadczyc równierz o infekcji albo o zaburzeniach hormonalnych. Idz koniecznie do gin.

Gość sexylady
mam nadzieje ze nie ma to nic wspolnego z ciaza bo jak ma to urwe swojemu facetowi ku'taska:)

Gość 000000000
jezeli nie stosujecie zabezpieczenia juz pare miesiecy to moim zdaniem ciąza jest bardzo prawdopodobna, a takie plamienia na poczatku ciązy ma wiele kobiet.Moze to są jakies zaburzenia ale napewno musi to ocenic lekarz

urwij sobie głowę a potem oddaj na tacę w kościele...dwa miechy bez zabezpieczeń się grzmocić a potem "ojejku ciąża...jak to?"

Gość anik...
to jakas głupia prowokacja. Skoro uprawiasz seks bez zabezpieczenia to czego ty sie spodziewasz??!!! Nie wiesz ze mozna zajsc w ciąze??!!! wagarowałas podczas lekcji bilogii czy co?

Gość sexylady
no to mam zajebi'sty problem jak to ciaza

Gość sexylady
a wiecie w jakim czasie mozna ciaze usuwac

Gość sexylady
to znaczy do ktorego miesiaca???

Gość anik...
dziecko ile ty masz lat!!!???? niewiedziałas ze jak sie bedziesz bzykac bez zabezpieczenia to mozesz zajsc w ciąze???!!!! niepojmuje tego. Jak mozna byc tak głupim? Napoczątku czytając twoje posty myslałam ze staracie sie o dziecko skoro uprawiacie sex bez zabezpieczenia, a skoro nie chciecie dziecka to dlaczego od 2 miesiecy robicie to niezabezpieczając sie????? Jestes az taka głupia czy tylko udajesz? sory ale krew mnie zalewa jak czytam cos takiego

Gość sexylady
bujaj sie szmato sama jestes dziecko mam 27lat

Gość anik...
nie wiesz na 100% czy to ciąza a juz sie pytasz o usuwanie???!!!! Bzykasz sie bez zabezpoieczenia a potem chcesz zabijac własne dziecko???!!! co za brak odpowiedzialnosc!!!! Tobie to chyba kiedys mózg usuneli

Gość anik...
no to sory osoba w twoim wieku powiina wiedziec ze jak sie uprawia sex i sie nie zabezpiecza to mozna zajsc!!! zachowujesz sie jakbys miała 15 lat. nie wyzywaj mnie od szmat! troche kultury! Tylko sie osmieszasz. Bzykasz sie 2 miechy bez zabezp i pytasz na forum czy jestes w ciązy? idz do lekarza

Gość --yyyyyyyyyy
\" leci mi krew z cipki\" , \" bujaj sie szmato\" ludzie co za prostak!!!!! To jakas prowokacja

sexylady : głowę sobie zawsze możesz uciąć, zatrzyma rozwój ciąży nawet w 9 miesiącu i uchroni Cię prze robieniem kolejnych niechcianych głupot.

Gość sexylady
ok przepraszam zachowalam sie jak gowniara wybaczcie... no ale moj facet ani razu sie we mnie nie spuscil wiec jak to mozlie ze to ciaza???

Gość sexylady
pomozcie

Gość sexylady
heeeeellllllllllllllloooooooooooooooooooo

Gość anik...
a nie słyszałas o tym ze jeszcze przed wytryskiem moga wydostac sie plemniki? Nie chodzi mi tu o plyn przedeejakulacyjny który wydostaje sie z członka podczas podniecenia ale o to ze czasem u faceta krótko przed wytryskiem moze wydostac sie malutka ilosc nasienia i facet nie jest w stanie tego wyczuc. A taka ilosc juz wystarczy do zapłodnienia. Wszedzie sie trąbi ze przerywany to zadna antykoncepcja! Nie słyszałas o tym?! niewierze. Niektórym sie udaje latami tak współzyc i nie zajsc a niektórzy wpadają własnie przez przerywany. Stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja!!!! Lepiej zrób test i idz do gina zeby przekonac sie czy na 100% jestes w ciązy

Gość sexylady
zrobilam test i wyszedl ze nie jestem w ciazy tylko czy to wystarczy???

Do autorki: masz chyba zapalenie nerek, czyli krwiomocz. Idź jak najprędzej do lekarza, który sie tym zajmuje.

Gość sexylady
no wlasnie pytalam sasiadki co to moze byc jest pielegniarka i to samo mi powiedziala ze to zapalenie nerek

Gość kosmitka zielonka
ja bym obstawiala ze ci ktorym przez lata sie nie udaje zajsc na przerywanym maja jakies klopoty z plodnoscia i nawet bez przerywanego nie zajda :P