Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okradziona*

Moja siostra mnie okradła

Polecane posty

Gość okradziona*

to ponad 8 tysięcy złotych!! :( :( isć na policję czy się dogadać? ona nie obiera teefonów tylko pisac smsy że "odda kasę". gdzeiś wyjechała nie wiem gdzie jest

Gość jak to cie okradla
??

Gość krówka ..
iść na policję:O jak chcesz się dogadać ze złodziejką? skoro była w stanie cie okraść to nie wydaje mi się ze teraz grzecznie odda i przeprosi:O

Gość okradziona*
nie chcę martwić rodziców a jak powiem poliocji to oni isę dowiedza oni ą starzy,tato chory - boję się że bardzo mu si.e pogorszy od takich wieści

Gość ehh ciezka sprawa
a wczesniej sie to twojej siostrze zdarzalo ? moja potrafila pozyczyc duzo kasy i nie oddac, potem brala sama bez pytania i udawala ze nie pamieta. zastanow sie powaznie. ja swojej kasy nie odzyskalam, a ona smieje mi sie w twarz. rodzice chca mi oddawac kase za nia ale chyba nie tedy droga zeby placili za dorosla kobiete

Gość krówka ..
dasz się okraść bo nie chcesz martwić rodziców?:O ale to nie bedzie twoja wina tylko jej-ona cie okradła:O

Gość ehh ciezka sprawa
taka prawda, ze zlodziejem sie nie dogadasz bo i tak ci nie odda..

Gość krówka ..
poza tym-8 tysięcy?? puścić płazem można 20 złotych a nie 8 tysięcy:O

Gość okradziona*
boze nie wiem co robi,c oni naprawdę to bardzo przeżyją!!! a ja mam dizecko, ona jest samotna suka jedna no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość okradziona*
jak byla dizeckiem to czasem podbierala rodzicom z porfeli pisze tu zeby mi Trochę ulżyło bo inaczej zacznę po scianach chodizć z nerwów

Gość krówka ..
no ale nie możesz dać się okradać ze względu na rodziców-rozumiem że nie chcesz ich martwić,ale nie jest to powód aby pozwalać siostrze na coś takiego

Gość okradziona*
wiem :(:) boże tak jej ufałam, zajmowaął isę dizeckiem- kurde zapłatę sobie moze wzięła??????????? co mam myśleć nie wiem mętlik w głowie!!!!!!!!!!!!!

Gość krówka ..
masz myśleć: nic tu nie jest twoją winą-to ze rodzice to przezyją to też nie twoja wina,100% odpowiedzialności ponosi ona. Ty możesz im sie starac łagodnie to powiedzieć-ale nie wiem czy cos takiego można powiedzieć łagodnie:O

Gość pilokol
okradła Cię,taką kasę trzymałaś w domu?Czy jej pożyczyłaś i Ci nie oddała.Rodziny się nie wybiera,a szkoda.Złóż doniesienie na policję,oni wezwą siostrę na przesłuchanie i skierują sprawę do sądu

Gość gość
Pomyśl o swoim dziecku, na pewno chciało by jakąś zabawkę albo w przyszłości z klasą na wycieczkę gdzieś pojechać za granicę. Te pieniądze na pewno by się jemu przydały. A ty boisz się swojej siostry złodziejki, która i tak ma wszystko w d***e