Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angioletto

Chcę mieć córeczkę!!!!!!!!!!

Polecane posty

a ja sie zastanawiam nad fragmentem tego tekstu mowiacym o uwarunkowaniach genetycznych..... W rodzinie mojego meza z linii ojca sa same chlopy...... co o tym sadzicie???

Wiesz ja mysle ze na poczecie konkretnej plci dziecka ma wplyw wiele czynnikow,najwazniejsze sa oczywiscie geny:) wierze jednak ze moment w ktorym staramy sie o malenstwo ma ogromne znaczenie!!!wiec bede sie starac.

Gość plec dzieciatka
moze tez tak byc u mnie w rodzinie i meza sa pierwsi chlopcy drugie dziewczynki moze mam to szczescie genetyczne:) to tak jak z blizniakami jak byly w rodzinie to pokoleniu ktoremus tez sie trafia:)

no wlasnie,czyli w spermie bylo wiecej plemnikow Y,mialy one wieksze szanse na zaplodnienie.taka jest genetyka,natomiast u mnie jest tyle samo dziewczyn co chlopakow wiec szanse wyrownane:)

Gość AŚKA22
Witam kobietki jestem Asia mam 26 lat i chciałabym wam doradzić w sprawie dziewczynki ja mam córke która ma 1,5 roku poczeliśmy ją przed owulką moje siostry tez mają córki i tez kochały się przed owulką. Znowu moja kuzynka chciała chłopca i ma kochali się w czasie owulki. My ch cemy teraz chłopca czytałam tu ,że są mamy które mają chłopca prosze o rade czy tez stosowały diety i czy czekały do owulki . Pozdrawiam

Gość Marysia 30
Witam.Nie ma cudow. Jestem mamą 4,5 letniego chłopczyka, którego poczęliśmy 2 dni po owulacji. Pragnęliśmy coreczkę, więc kochaliśmy się 4 dni przed owulacją i co będziemy mieli drugiego synka, ktorego juz bardzo kochamy.

Gość annusia21
Hej!Od dluższego czasu szukam tematów o planowaniu płci dziecka:) mam już synka, którego bardzo kocham. Od zawsze marzyłam o córeczce.Teraz mam zamiar przygotować się do kolejnej ciąży i może będę miała podwójne szczęście i urodzę dziewczynkę, ale imię dla drugiego chłopaka też już mam:) Angioletto mam pytanie do Ciebie jak udało Ci się zwiększyć szansę na dziewczynkę? Moim problemem są długie i nieregularne cykle, synka poczęliśmy przypuszczam ok 20 dnia cyklu.Zamówiłam już książkę dr W. jak tu jeszcze zaglądasz to liczę na twoje rady:) warto kupić też testy owulacyjne?

Witam :D angioletto opisz proszę dokładnie jak tego dokonałaś. Mam już chłopca, a teraz bardzo z mężem pragniemy dziewczynkę. Z góry dziękuję :*

A ja wam powiem tyle - zapomnijcie o dietach i momencie owulacji. Wg tego co pisało o sposobie odżywiania się to ja się odżywiałam na dziewczynkę (nie było to celowe bo nie planowałam jakoś specjalnie ciąży). Do tego zaszłam w ciążę 9 dnia cyklu, a owulację mam 13-14 d.c. Więc też niby dziewczynka. I co? I podobno chłopak ma być :P

Gość iernaa
Kurcze, tez chcialabym miec corke ale nawet boje sie probowac bo porycze sie jak bede miala syna ; /

Gość lilennnkka
ja też bardzo pragnę córeczki. możecie mnie zjechać, ale po prostu nie chcę syna. co niby miałabym robić z tym chłopcem? jak się z nim bawić? nie interesują mnie chłopięce zabawy i zainteresowania i tyle. chcę dziewczynkę, może adopcja będzie najlepszym wyjściem...sama już nie wiem

Gość idel
autorko my dzien przed owulalcja zmajstrowalismy wlasnie dziewczynke,a mowia ze wtedy raczej szanse na hlopca, nie ma reguly

Gość idel
*chlopca zjadlama literke

Gość iopiktyophikit
up up up

Gość gość
U mnie sex zaraz o okresie i jest chłopak. to ta apropo źywotności plemników

Gość gość
a komu udało się z www.wezuski.pl?

Gość gość
Ja kochalam sie ostatni raz w 11 dniu cyklu (cykle 28 dniowe), jadlam jogurty, czekolade i lykalam magnez i mam syna :) wiec sie taknie nastawiajcie ze uda sie "ustrzelic" corke :)

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że szlag mnie trafiał jak w ogóle miałam utrafić w dzień owulacji, zeby w ogóle zajść w ciąże, a gdzie tam jeszcze polować na dzień przed czy coś takiego.