Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperonanklkfj

Przedawkowala!

Polecane posty

Gość Zdesperonanklkfj

Moja kolezanka do mnie przed chwila pisze ze przedawkowalawziela tabletki jakies tam! nie wiem co mam zrobic! ona nie chce na pogotwie jechac ! powiedzcie czy sa jakies sposoby zeby bylo z nia wszystko w porzadku??

Gość Zdesperonanklkfj
no to juz wiem co wziela nazywa sie to gripex pyralginum i virlix jakis i jeszcze zarzyla tabletki babci jakies na serce. Jak powinna sie tego pozbyc z organizmu??

Gość płukanie żołądka
czyli pogotowie..... Skoro dzwoniła to chce pomocy, jakby chciała się zabic to by nie dzwoniła do nikogo,

Gość Zdesperonanklkfj
ona mowila ze ja naszlo zeby sie zabic ... ale traz jej przeszlo.. nie chce dzwoninic na pogotowie jest nie pelnoletnia

Gość Zdesperonanklkfj
czy jest ktos kto sie na tym zna!!

Gość Zdesperonanklkfj
POradzilam jej zeby poszla zwymiotowac i pila duzo wod. czy to dobry pomysł??

Gość płukanie żołądka
no to niech czeka dłużej, to leki jej zniszcza wątrobe. Zrozum nie ma na to innej metody! Musi przyjechac pogotowie i wziąć ją do szpitala co jej wyjdzie na dobre bo trafi pod opiekę psychologoa i psychiatry.

Gość jezorkaa24
tylko plukanie zoladka. a tak.... gdyby nie bylo tych tablet na serce to nic by sie jej powaznego nie stalo, moze jedynie brzuch by ja bolal. jesli ci zalezy na kolezance to dzwon po pogotowie. trudno, dzieci sa bardzo nieodpowiedzialne wiec niech teraz placi za swoja glupote

Gość Zdesperonanklkfj
ja nie mam jak do niej dojsc! narazie poszla spac moze nie bedzie zle :)

Gość płukanie żołądka
i się nie obudzi więcej? Gratuluje podejścia.... W sumie zalezy ile tego wzieła i co to były leki na serce i tez ile ich było, ale jak jej serce podczas snu stanie to nie chce być w Twojej skórze.... dzwon do rodziców jej

Gość jezorkaa24
haha jasne. tylko zeby sie obudzila z tego snu cala i zdrowa. nie no fajny z ciebie kolega:/ w kazdym razie tak czy siak wyladuje na pogotowiu. chyba ze tylko jej sie wydawalo ze przedawkowala. zalezy ile czego wziela

Gość Zdesperonanklkfj
podobno 3 tabletki ale ona nie wie jakie

Gość jezorkaa24
no to faktycznie nie ma sensu robic ambarasu

Gość Zdesperonanklkfj
znaczy 3 tabletki czegos na serce

Gość jezorkaa24
a jakby sie cos dzialo to najwyzej ktos kto jest z nia w domu zadzwoni po pogotowie

Gość Zdesperonanklkfj
jest z nia babcia ale czy ja wiem czy babcia cos zauwazy :(

Gość jezorkaa24
nierozumiem ciebie , jakby ci zalezalo na niej..................no ale po 3 tabletkach nikt nie umiera (nawet tych na serce) chyba ze jakies mega mocne

Gość faksooo
panikujecie co jej sie stanie od gripeksu czy jednej sercówki? co najwyżej zwymiotuje i tyle. dużo hałasu o nic. chciala sie zabić gripeksem pfff

Gość jezorkaa24
po gripexie to jedynie moze miec halucynacje;)

Gość Zdesperonanklkfj
no mam nadzieje ze nic jej nie bedzie. nie wiem kiedy to zazyla ale jak tylko do mnie napisala kazalam jej zwymiotowac. i pic wode. napisla ze jest slaba wiec poszla spac jak by sie w sumie cos dzialo to babcia jest u niej to jednak moze jej pomze.

Gość płukanie żołądka
Twoja koleżanka próbowała sie no zabić a Ty piszesz "że wszystko będzie dobrze"? Na litośc boską, przeciez ona ma jakiś problem z którym sobie nie radzi, nie targa się czlowiek na własne życie od tak po prostu:/ Jak zasnie i jej serce stanie podczas snu to kto ma wezwac pogotowie? Rodzice rano gdy mnie wstanie do szkoly aby lekarz stwierdzil zgon? Gratuluje podejścia:/ I nawet trzy tabletki mogą byc groźne np jesli był to lek obniżający cisnienie:/

Gość Zdesperonanklkfj
w sumie masz racje... ale co zrobic .. w sumie to nie jej pierwszy raz w zeszlum roku tez probowala... chyba trza by cos z tym zrobic .. ale ja nie wiem czy powinnam ...

Gość jezorkaa24
co za problem, najwyzej potem moze bedzie miala ja na sumieniu

Gość Zdesperonanklkfj
jej chyba nie powinnam pisac... dobra ludzie napisalm tu zeby sie dowiedziec czy jest jakis inny sposob oprucz szpitala ale chyba nie ma :(

Gość jezorkaa24
jesli chcialabys jej pomoc to bys zadzwonila na pogotowie. tam oprocz plukania zoladka mialaby zapewniona opieke psychologa. sama kiedys z podobnego powowdu trafilam do szpitala i wiesz co- do konca zycia odechcialo mi sie odbierac sobie zycie. zrozumialam pare rzeczy. a tez nie chcialam jechac do szpitala, ale patrzac z perspektywy czasu to byl dobry pomysl

Gość AlinA.
A może zadzwoń na pogotowie i się zapytaj czy taka ilosc i kombinacja jest niebezpieczna? Bo mi się wydaje, że tu nie chodzi nawet tak bardzo o ilośc, ale o kombinacje leków (niektórych po prostu nie można ze soba łączyć). A jeśli koleżanka powiedziała, że jest jej słabo i musi sie położyć, to myślę, że tym bardziej trzeba szybko reagowac. Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym na pogotowie, chociażby po to, żeby skonsultowac sprawę.

Gość Zdesperonanklkfj
tylko ze nie wiem jakie te tabletki byly na serce..

Gość AlinA.
Miejmy nadzieję, że zachciało jej się spać tylko ze względu na ten Virlix.

Gość Zdesperonanklkfj
nom mam nadzije....

Gość AlinA.
A to były tabletki babci? Możesz zadzwonic do tej koleżanki?