Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika10201

jak znalesc chlopaka

Polecane posty

mam 21 lat i nie moge znalesc swojej 2 polowki.Nie ze nikt do mnie nie zarwya nie podrywa ale po prostu nie potrawie sie z nikim zwiazac tak jakbym sie wstydzila choc to nie sadze ze to jest moj problem ale to ze nikt mi sie nie podoba na dluzszy czas mialam kolegow ja ich tak traktowalam ale nigdy nikogo nie przyprowadzilam do domu i nie przedstawilam rodzica ze to jest moj chlopak nigdy nie mialam chlopaka moim zdaniem nie potrafie sie z nikim zwiazac tak jakbym sie bala ze mnie zrani wiec to ja wole ranic teraz sadze ze los mi odplaci i bede cierpiec a tego bym nie zniosla.6 lat temu zmarl moj przyjaciel bardzo to przezylam i sadze ze to jest tym przyczyna ze boje sie z kims zwiazac ze go strace nie potrafie sie potrawie sie zmienic.A tez nie zwiaze sie z chlopakiem ktory mi sie nie podoba.chyba zostane stara panna a tego bym nie zniosla wolalabym umzec niz byc samym.JAK MAM SIE ZMIENIC JAK KOGOS POKOCHAC,jak mam przelamac ta barjere strachu.

Gość podszywacz grudniowy
samzię znajdzie,cierpliwości

ale ja nie potrawie sie z nikim zwiazac czy kiedys bede umaila wszystkie moje kolezanki juz maja albo mezow nie ktore juz maja dziecko a ja nic i wcale mi nie brakuje

Gość kleszcz
bariera strachu - wszyscy mamy jakieś bariery albo inne szlabany , jedno jest pewne, jeżeli nie wyjdziesz do ludzi i ludzie Ciebie nie zobaczą to możesz mieć wtopę , pomyśl o urlopie na przyszły rok i zobaczysz , że znajdą Ciebie :)

Gość a ja mysle ze
slownika ci brakuje ----> znaleSC , dobre...

Gość kleszcz
co tam słownik , nie ważne tu chodzi o przełamanie strachu !

łatwo mowis ciezko jest znalezc tego jednego.mi raczej brakuje odwagi i tez strach ze go strace.ostatnio przestalam z kims gadac przez gg bo to nie ma szans nawet nie zaryzykowalam gosciu zdobyl moj nr gg i zagadal a ja go jeszcze obrazilam,i skonczylam znajomosc.teraz jak go widze na uliscy to pale sie ze wstydu a on nie wiedzial jak zemna zagadac to poprosil moja kolezanke o nr a ja go splawilam glupia jestm i tyle........

Gość kleszcz
no właśnie, przynajmniej wiesz jakie błędy popełniasz i dobrze że wiesz, podejżewam że wiele kobiet ma podobny LĘK polegający na tym, że obawiają się związku i związać , że kobieta się zakocha lub bardzo poważnie zaangażuje uczuciowo i nagle w pewnym momencie bańka może prysnąć , czasem bez powodu , tak - masz taki lęk , obawiasz się zaangazować i zostać na lodzie ale powiem Tobie jedno, jeżeli nie zaryzykujesz to nigdy się nie dowiesz, więc zamiast dmuchać na zimne postaraj się wystawić nosek za drzwi i nie szukaj przystojniaków , zwróć uwagę na faceta skromnego i pracowitego , zapewniam Ciebie , że są takie przypadki :) I polecam uśmiech numer PIĘĆ :)

to jest trudno spotkac takich zazwyczaj spotykam drani tzn nis sa spokojni.Ja jestem osoba spokojna i przyciagam tych zlych mam tez pecha a tez nie szukam przystojniakow chcialabym spotkac faceta skromnego z klasa nie wolgarnego,i bez nalogow nie wiem czy taki istnieje no moze istnieje ale nie dlamnie jest przeznaczony.ok dzieki za odp.zycze milego wieczoru.

Gość kleszcz
mika zauważ pewną prawidłowość , faceci w grupie są często wulgarni, ponieważ jeden chce dorównać drugiemu , kiedy idą na piwo albo na mecz to często zachowują się jak stado baranów w składzie porcelany ale masz zmysł kobiecy zapewne, więc patrząc na grupę facetów postaraj się wybrać 'wzrokowo' tego jednego, który nie pasuje do tej grupy ale wrzeszczy razem z innymi , ponieważ chce pasować do grupy , to może być ten ale nie rób niczego na siłę , może minąć nawet pięć lat zanim trafisz na swojego , wiesz - chodzi o to aby nie żałować

Gość kleszcz
Tate wchodzi mi do wanny i każe szukać stada wulgarnych baranów

Gość kleszcz
wysysam rodzyny z mocą odkurzacza elektrolux

Gość kleszcz
hahaha , śmieszą mnie podszywy i wiem , że dzień bez podszywania jest dniem straconym :) , wszyscy tu wiedzą , że prawdziwy 'kleszcz' jest tylko jeden jak podszywaczu zaczernisz się za mnie to wymyślę inny 'nick' pozdrawiam podszywaczy :)