Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viera 21

czy trans ma szanse na miłość...?

Polecane posty

Gość viera 21

Hej.. mam na imię Weronika, mam 21 lat i jestem transseksualistką. Do tej pory niemiałam żadnego kontaktu "intymnego z facetami" właśnie przez ten transseksualizm - szczerze wątpię że uda mi się znależć kogoś kto mnie zaakceptuje i pokocha taką jaka jestem, ale z drugiej strony mam już dosyć samotności... co myslicie o tym...?

Gość Tusix
podobno kto szuka ten znajdzie, głowa do góry

Gość łoł
Tak, ale tylko z innym Tramwajem.

Gość viera 21
dlaczego tak uważasz...?

Gość łoł
Bo tylko wy się rozumiecie. Facet ucieknie jak sie dowie, że byłaś facetem. Kobieta moooże by tam zrozumiała ale faceci są bardzo drażliwi

Gość viera 21
oczekuje na to ze wyrosna mi jaja bo kutasik juz sie formuje :classic_cool:

Gość kandk
nie zgadzam się z osobnikiem \"łoł\" takowa osoba ma szanse na normalną miłość!!! nie orientuję się aż tak dobrze w tematach transseksualizmu i nie wiem jaką dokładnie formę ma on u Ciebie ale z tego co wiem osoby transseksualne mają normalnie funkcjonujące narządy rozrodcze i w ogóle tak więc tylko kwestia znalezienia tolerancyjnego i wyrozumiałego faceta a prawdziwa miłośc też wtedy pewnie sie znajdzie

Gość łoł
W takim razie spróbuj. Zobaczysz kto ma rację. Dostaniesz kosza od 15-stu. A potem publicznie na forum podziękuj osobnikowi "kandk" za poradę i za doła. Najlepiej załóż osobny topik. I niech Cię z deprechy leczy. Nara! :P

Gość łoł
Bo nikt Cię nie będzie po głowie głaskał. Życie to nie jebajka!

Gość robertrobertrobert
Tak. ze mną.jeśli chcesz podam ,,maila,,

Gość viera 21
po pierwsze zal mi tych osob ktore tu sie pode mnie podszywaja i pisza jakies bzdury... po drugie coraz trudniej utrzymac mi nadzieje ze jednak uda mi sie kogos znalezc...

Gość leśny
znaczy się biologicznie jesteś mężczyzną? a fizycznie starasz się wyglądać jak kobieta?

Gość skdjfu hfyr
ale w wieku 21 lat da sie zmienic plec? chyba najpierw jest kilka lat badan psychologicznych itp a dajmy na to w w ieku 18 lat, jakbys je zaczela to chyba nikt ci nie pozwoli bo w wieku 18 seksualnosc nie jest calkiem uksztaltowana... poza tym skad mialas forse na to? bo rodzice to chyba by nie dali na cos takiego, a sama nie zaroibsz chyba ze sie puszczasz podsumowujac uwzam ze to prowokacja :P

Gość viera 21
pieniądze odkładam już od 3 lat i trochę asię uzbierało. Co do możliwości zmiany płci w polsce - można jej dokonac od 18 roku życia. oczywiście najpierw jest szereg badan - psychologiczne, psychiatryczne, seksuologiczne, na ktorych wystawia się opinię o transseksualizmie, a potem rozpoczyna sie leczenie hormonalne, poddaje operacji, zmienia dokumenty... to nie jest zadna prowokacja

Gość viera 21
i te badania nie trwaja latami... mozna to zalatwic w przeciagu roku

wg serialu ktory na jedynce w niedziele o 20 lecial do niedawna to trans szanse na miłość ma :D natomiast ja wole biologicznie 100% kobiety :P

Gość wielki_piec_lodowy
oczywiście, zwłaszcza oralną i analną, :P