Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna 18

jak myslicie

Polecane posty

Gość niepewna 18

odbyłam stosunek pzrerywany 23 dnia cyklu przy cyklach 26 dniowych jak myslicie czy jest ryzyko ciązy bo gdzies przeczytałam ze kobieta zaszłą w ciąze przed samym okresem

Gość niepewna 18
tak mam regularne cykle co 26 dni czasem o jeden dzien przesówa sie ale to bardzo rzadko

Gość niepewna 18
w czasie to wiem ale czy przed sa dni bezpieczne

Gość niepewna 18
dzieki

moja ciotka, położna, juz mi wiele razy opowiadała, że przyjmowała ciąże rozpoczęte tuż, po, przed i w trakcie okresu. Tak naprawde nigdy gwarancji 100% nie ma, nie opowiadajcie bzdur.

Gość niepewna 18
no to juz jestem w szoku i zaraz bede miec objawy ciązy

Gość niepewna 18
szok normalny szok a wąłsnie wyczytałam opinie lekarzy ze nie ma mozliwosci zajscia w ciaze przed okresem

Gość niepewna 18
nie no ja zwariuje

Gość niepewna 18
dzis zauwazyłam u siebie śluz białkowy czyli to tak wychodzi ze zbliza sie owulka czy dobrze mysle a jak dojdzie do zapłodnienia to wystepuje taki sluz czy nie

Gość anik...
wszystko zalezy kiedy jest owulacja. Czasem jest tak ze kobieta ma regularne cykle i wtedy przed okresem nie ma szans zeby zaszła ale czasem moze zdarzyc sie tak ze owulacja sie przesunie i wtedy kobieta mysli ze jest przed okresem a w rzeczywistoaci ma dopiero owulacje. A ty dostałas ten okres? Bo jesli kochałas sie 3 dni przed okresem i ten okres faktycznie dostałas po tych 3 dniach to szans na ciąze nie ma, bo nie ma owulacji 3 dni przed okresem. Chyba ze cos sie poprzesuwa w któryms cyklu i wtedy kobieta twierdzi ze zaszła przed okresem a tak naprawde owulacja jej sie przesuneła i to nie było przed okresem tylko np. srodek cyklu. Cykle moga miec rózne długosci, nawet jesli ktos ma super regularnie to czasem moze sie owulacja opoznic nawet o 2 tygodnie

Gość niepewna 18
tak dostałam okres to prawda i co miesiac mam regularne obserwuje sluz wiem mniejwiecej kiedy mam owulke wiec chyba moge sie uspokoic

Dziewczyno tabletki albo prezerwatywa bo tak sie będziesz bardziej stresować a tak mniej

Gość niepewna 18
tak wiem ale to co sie stało juz sie nieodstanie mam nadzieje ze bedzie dobrze