Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chubby bear

panowie typu bears

Polecane posty

Gość taki sobie ktos tam
dzieki komiczne. ogolnie kobiety wymiekaja przy takich tematach:P ich wiedza ogranicza sie do: uprawiasz sport = masz fajna sylwetke. Ja trenowalem biegi dlugodystansowe przez kilka lat i sam sobie mozesz wyobrazic jak wygladam:D

zalezy w jakim sensie ma byc ten bears ,jesli chodzi o to ze facet jest gruby to... owszem lubie dobrze zbudowanych ale bynajmniej nie z 20 kg nadagi i sadlo odstaje na km ,taki lekko zaokraglony ujdzie ,przynajmniej jest sie do czego przytulic :D a jezeli chodzi o charakter -cieply,czuly ,zawsze przytuli ,pocieszy i takie tam to jak najbardziej ale tez nie do przesady facet to facet musi byc twardy wiec jakby nie bylo preferuje mix slodyczy z pikanteria :)

no widuje takich na siłowni... 186 cm wzrostu, 63 kg wagi... przyznaje, ze mają przejebane... siłowo wypadaja nawet calkiem nieźle, ale masowo tragedia... co zrobić - trzeba żreć i modlić sie do Boga Masowców ;)

:) czytam sobie i tak sobie myśle ze jak ten nasz kolega od biegania zacznie teraz na siłe się opychać i hodować sobie umięsnienie, to efekt może być... za przeproszeniem.. z lekka komiczny... Chyba coś w tym jest że do fajnego umieśnienia potrzebna jest ta baza wyjściowa... czyli trzeba mieć z czego rzeźbić , po prostu. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Chyba Komiczne nie twierdzisz że z każdego faceta sa się zrobić super gacha z klatą i bicepsami?

Gość taki sobie ktos tam
retro ale ty przeciez nie wiesz o czym piszesz. Ja jako chudzielec najpierw musze nabrac masy miesniowej, w skrocie myslowym - pogrubic sie, a dopiero potem moge rzezbic z tego 'ladny' miesien.

nie retro, wielkiej masy nie zrobisz u kazdego, ale u kazdego mozna zbudowac fajna, w miare sensowną muskulature... dobra dieta, dobry trening plus moze jkaies jeden dwa cykle koksu (lajtowe, bez sajdów) i retro będą majty spadać na sam widok tego goscia :P

taki sobie no, może i nie wiem do końca o czym piszę:) ale rozumująć prosto - jeśłi przez całe życie byłes chudzielcem, to nie spodziewaj się że nagle nie wiadomo skąd uzyskasz nie wiadomo jaką sylwetkę.. Przytyć to też jest wielka sztuka, tak samo trudna jak schudnąć. A tak sobie myślę że nawet jak zaczniesz więcej jeść ( z czym moim skromnym zdaniem będziesz się tylko męczył) i jednocześnie zaczniesz ćwiczyć, to i tak większość będziesz spalał na bieżąco, i ten przyrost masy nawet jeśłi nastąpi będzie praktycznie niezauważalny albo po prostu zbyt mały... chyba że przykujesz się na dwa miesiące do nogi od stołu, i skupisz się tylko na żarciu... nie ruszając się z miejsca żeby ani kalorii nie stracić.... jak sobie wychodujesz masę, to potem zaczniesz rzeźbić... no, inaczej tego nie widzę.:)

Gość taki sobie ktos tam
retro - przede wszystkim przytyc jest trudniej niz schudnac. I ja wiem, ze czeka mnie mnostwo pracy, ale ja mam sportowy charakter - i wrecz ciesze sie na tą prace. 1,5kg miesiecznie do przodu przez pierwsze pol roku to moj cel, mysle ze do osiagniecia (komiczne jak myslisz?)

taki sobie:) jak bedziesz tył w takim tempie to ci się rozstepy na pupie porobią:):)

Gość taki sobie ktos tam
ale ja nie bede tyl w pupie, wlasnie w tym caly sens;)))

acha:) rozumiem że masz zamiar dogadać się z pupą w tym temacie:):) Myślisz że jak zaczniesz tyć to tylko tam gdzie ci się marzy?:)

1 kg miesiecznie i bedzie ok.... przytyć wcale nie jest trudniej... po prostu kazdemu sie wydaje, ze jego problem jest wiekszy... w schudnieciu glownym problemem jest opanowanie głodu

Gość taki sobie ktos tam
retro - jak ktos zre i nic wiecej nie robi, to owszem, idzie w pupe, przy dobrej diecie i cwiczeniach nie ma prawa ...

Gość topik przeszedl
dosc duza metamorfoze:)