Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victory

spodnie sprzed ciazy

Polecane posty

Gość victory

23 miesiace i 6 dni. Ale udalo sie :DDDD czego zycze wszystkim!

Gość 85zł za takie buciki to odpada
ja weszłam od razu po porodzie

Gość victory
dziekuje za odzew. mala rzecz a cieszy :) I jak w tym dowcipie - jak to po co? Ja wszystkim o tym mowie :D

Gość victory
no sa takie kobitki, co maja szczescie. Ja niestety nie i kosztowalo mnie to sporo wysilku. Mimo, ze ogolnie praktycznie nie przytylam, i jak ktos nie wiedzial, to nie powiedzial ze z 38 zrobilam sie 40. A Ci co wiedzieli to straszyli ze juz przepadlo, na zawsze zostanie :D

Gość do to tylko ja
Ty dwa razy miałaś bliźniaki???? Gratulacje!!! niesamowite to jest:)

To tylko ja, wszędzie wzbudzasz zainteresowanie :). Zaglądnij czasem do nas :) Ja urodziłam na początku lipca, jeszcze myślę, że minie dużo czasu nim zapnę się w spodnie sprzed ciąży. Jeszcze jakieś 5 kg i 10 cm. A te ostatki najgorzej zgubić. Także gratuluję ci i życzę, żebyś już utrzymała to co osiągnęłaś :)

Gość xyxx
chyba na początku sierpnia oczko hi hi

Gość do to tylko ja
jestem pełna podziwu, naprawdę🌻 jak sobie radzisz?

qrcze, chyba nie bede sie wychylac poza moj topic ciaza blizniacza, bo wzbudzam sensacje;) a tak na serio, to bywa ciezko, bywam przemeczona, ale jestem cholernie szczesliwa. strasi chlopcysa juz prawie calkiem samodzielni, rozumieja, ze musze przebrac maluszki, nakarmic itp. ale czasem jeszcze musze uwazac, zeby nie zrobili im krzywdy. malenstwa to odpukac grzeczne dzieciatka. chociaz moj maz mowi, ze rozpiescilam calkowicie moja czworke;) od poniedzialku do piatku maz pracuje i do popoludnia jestem sama z moja banda. jestem cholernie zorganizowana i dlatego sie udaje opieka nad maluszkami, zabawa z nimi, zabawa ze starszymi, sprzatanie, gotowanie. a po 20 mam czas dla siebie. w weekendy maz probuje mnoe odciazyc. pomaga w sprzataniu, gotuje obiad. zostaje z maluchami, a ja zabieram starszych na miasto. albo sama wychodze na 2-3 h. na wiecej noe moge, bo karmie piersia i mam duzo mleka. a tak ogolnie, to... wesolo u mnie;) pozdrowka🌻 no i jest nie na temat jesli chodzi o topic... ;)

Gość victory
No i nie szkodzi! Ja tez gratuluje czworeczki - pod wrazeniem jestem nieziemskim - ale i figury po takim wyczynie :D 🌻

Gość xyxx
super masz- Ty jeden rodzynek i 5 bodygardów :-D

Gość wiolka1986
moge sie przylaczyc? gratuluje 4reczki super ja mam 2 i tez urodzilam drugie w lipcu ale pod koniec i wchodze w spodnie w ktore nie wchodzilam po 1 ciazy czyli jest jakis plus ;-)

Gość xyxx
no a wracając do tematu- jestem 4 miesiące po porodzie i brakuje mi dosłownie 2 cm by dopiąć się w ulubione obcisłe dżiny... we wszystkie inne już wchodzę

gdybym nie karmila piersia, pewnie wazylabym ze 40 kg. teraz jeszcze wygladam jak czlowiek bo musze pamietac,zeby siasc i spokoje zjesc;)

xyxx ktoś ty :D. A raczej któraś ty :D. Ujawnić się proszę :D. Ale wam zazdroszcze, ale ja muszę d... ruszyć i zacząć ćwiczyć. Męża poprosić o siedzenie przez dwie godzinki wieczorami z małym a ja na jakąś siłkę, bo tak to się nie zmobilizuje :D. Dopiero od marca basen. A do tego czasu to coś trzeba zrobić :D.

Gość wiolka1986
tez karnie piersia a 1 dziecko karmilam tylko 3 mce i wygladalam jak slon teraz chce jak najdluzej karmic, a dziecko sciaga ;-) w sumie sa same plusy karmienia

Gość victory
dopoki karmilam piersia nie bylo ludzkiej sily zeby zrzucic te ostatnie kg :D glodna bylam taka ze tymk ze sciany moglam jesc. Ale podejrzewam ze przy Twojej gromadce, to nie masz czasu pewnie nawet kanapki sobie zrobic, a na pewno jej zjesc :)

Gość xyxx
oczko 😘 dziś to tajemnica ale któregoś dnia Ci powiem :)

Gość Jessy27
ja w jeansach biodrowkach sprzed ciązy wracalam do domu po cesarce, to tylko ja- jak ty sobie kobieto radzisz z 4 chlopaków?????? podziwiam, ja bym takiego heroizmu nie zniosła.

Gość Jessy27
okokokokokoko' ja tez mam mikolaja