Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopopuuhefuuu

........................tłumaczenie, z angielskiego...........................

Polecane posty

Gość opopopuuhefuuu

bym prosiła o przetłumaczenie tego na język angieslki osoby chętne które na pewno umieją więcej ode mnie. Z góry dziękuję za poświęcony czas.:) ''Chcę rozmawiać o tym jak możemy chronić nasze środowisko; tu jest lista rzeczy które mogą robić wszyscy. Po pierwsze : ograniczmy korzystanie z torebek foliowych jednorazowych, nie używajmy naczyń jednorazowych. Po drugie: segregujmy odpady. Po trzecie: nie kupujmy aerozoli, wtedy wybierjmy dezodorant w kulce lub sztyfcie. Również korzystajmy ze środków publicznego transportu. W końcu te wszystkie działania są na rzecz polepszenia naszego najbiższego otoczenia. Podsumowując, warto brać udział we wszelkich działaniach na rzecz ochrony środowiska, ponieważ to co zrobimy teraz zostanie dla przyszłych pokoleń. ''

Gość opopopuuhefuuu
wyszło takie 'coś' : ''I want to talk about how we can protect our environment, here is a list of things that can make everybody else. Firstly, ograniczmy use of disposable plastic bags, do not use disposable dishes. Secondly, segregujmy waste. Thirdly: not kupujmy aerosols, and then wybierjmy deodorant in kulce or sztyfcie. Also, use the public transport. In the end, all these activities are in favor of improving our environment najbiższego. In conclusion, it is worthwhile to take part in any action for the protection of the environment, because what we do now will be for future generations.'' wiem że te tłumacznie jest takie 'suche' :( co ulepszyć?

opopopuuhefuuu jeśli zabierasz się za tłumaczenie to nie: \"how we can\" tylko HOW CAN WE, dalej mi sie nie chce czytac

Gość opopopuuhefuuu
podnosze

Gość opopopuuhefuuu
a jak bym począątek taki dała; ''I'd like to talk about how we can help preserve our environment here's a list of things we can all do. First... to dobrze??

Gość djfdgfdgfdbdsfdshjkfhdsjkfhdjk

Gość nikt nie pomoże

''I want to talk about how we can protect our environment, here is a list of things that can make everybody else. First: Restrict the use of disposable plastic bags, do not use disposable dishes. Second, separate waste. Third, do not buy aerosols, and then select the reel or stick deodorant Also, use of public transport. In the end, all these actions are to improve our immediate environment. In conclusion, it is worthwhile to take part in any action for the protection of the environment, because what we do now will be for future generations. ''....... moje tez suche ale nie ma w nim polskich wyrazow ;)

Gość opopopuuhefuuu
👄 dzięki ;)

Gość kokohgf
kuzwa o co ci chodzi!! przedtem juz na chinski czy rumunski to chcialas pojebalo cie

Gość opopopuuhefuuu
nie ja założyłam topik o wietnamskim tłumaczeniu; przykre słownictwo kokohgf