Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaBrzydal

Facet a kobiety...

Polecane posty

Gość ChybaBrzydal

Mam problem,nie wiem co mam sądzić o swojej urodzie,znaczy czy jestem brzydalem czy też nie.Spotkałem się z różnymi opiniami na swój temat... Urodziłem się z pewną wadą,jest ona prawie niewidoczna(zdaniem lekarzy którzy mieli do czynienia z takimi przypadkami),poza lekko asymetrycznym nosem,oraz małą blizną na górnej wardze...Poza tym jestem dość niski (170 cm-18 lat...może urosnę) Jestem w stanie pokazać swoje fotki...(wtedy moglibyście mnie ocenić) Ale przejdźmy do sedna sprawy... Mianowicie chodzi o to czy brzydki facet ma szanse u atrakcyjnej fizycznie dziewczyny?

Gość masz roszczepienie
podniebienia????????

Poszukaj sobie fotek muzyków z Rolling Stones i zobacz z jakimi laskami sie prowadzają. Wyleczysz się z kompleksów natychmiast :-D. A tak poza tym, to większość ludzi jest średnio atrakcyjna, i gdyby to było główne kryterium doboru, to ludzkość by dawno wymarła :-D. No chyba, że ty masz jakieś straaaasznie wygórowane wymagania odnośnie urody dziewczyn.

Gość Ma. Moj facet
jest mojego wzrostu (169) i ma owszem, całkiem ładną twarz, ale z drugiej strony bez przesady;) uwielbiam go, ale widzę, że do Brada Pitta raczej niepodobny ;) uwielbiam go, bo jest zaje...ście mądry, opanowany i ma fantastyczny charakter - jest bardzo stanowczy, powiedziałabym nawet, że władczy, ale przy tym dobry i spokojny. Wiele lat ćwiczył kung fu i ogólnie ma coś takiego w sobie, że czuję się przy nim cholernie bezpiecznie i ogólnie - dobrze. :) Jest dojrzały, ma poczucie humoru i sprawia, że wszystko przy nim w moim życiu ma jakiś określony porządek:) jest fajnie:) :) Moj poprzedni facet miał 194 i twarz modela, ale przy tym, jako facet, był totalną cip.ą - egocentrycznym, niezaradnym, zakochanym w sobie syneczkiem mamusi. Dostawalam przy nim autentycznego pier..olca, bo wszystko ciągle było na mojej głowie, nie dawałam już z niczym rady, a ten ciu.l najchętniej by nawet palcem nie kiwał. Tak więc - wygląd na dłuższą metę nie ma takiego znaczenia, jak się czasem wydaje, szczególnie ludziom bardzo młodym:) Pozdrawiam:) Aha, w L.O. i na studiach pracowałam jako fotomodelka:)

Gość ChybaBrzydal
Podniebienia na szczęście nie tylko wargi,wcześnie zoperowane,zdaniem lekarzy z którymi miałem styczność,dobrą robote zrobił plastyk

Gość ChybaBrzydal
Nie mam strasznie wygórowanych,chcę żeby chociaż trochę była pociągająca...

Gość Ma. Moj facet
No to pracuj nad sobą, zdobądź jakiś za..isty zawód, dobrą pracę, zapisz się na sztuki walki... Skoro Twoim problemem jest głównie wzrost, bo buzię masz ładnie "naprawioną";) no to własciwie nie masz problemu ;) możesz albo znaleźć dziewczynę sexi, ale niższą od siebie (np. 154, są takie ;) ), albo namierzać się na równe sobie lub wyższe - ale bez kompleksów. Moja koleżanka ma faceta, który jest od niej o pół głowy niższy (ona jakieś 171, on około 163) i są od lat super parą, bo się świetnie dogadują i uzupełniają psychicznie. Ona to taki typ laski, co na imprezy swobodnie zakłada topy czy kiecki bez pleców - i tak cycki, nawet bez stanika, sterczą jej, jak nie wiem co;) jest bardzo pociągająca, a on - na swój sposób też, o ile komuś imponują głównie: wiedza, stanowisko, itp., a nie wygląd;) :)

Gość blackcat
atrakcyjnosc jest rzeczą wzgledna więc napewno znajdziesz sobie jakąs dziewczyne :)

Gość ChybaBrzydal
Że mam dobrze zrobioną nie znaczy że po wadzie nie ma śladu,otóż jest,widać trochę asymetryczność nosa,no i bliznę(ta akurat najsłabiej widoczna). Najbardziej przejmuję się swoim nosem,bo jednak trochę to widać...zabiera mi to pewność siebie... Z resztą ocencie sami: http://www.fotka.pl/profil/Rubiooo/

Gość ChybaBrzydal
temat zdechł....

Gość ChybaBrzydal
??????????????/

Gość ChybaBrzydal
Kto się dołączy do dyskusji?

Gość ChybaBrzydal
????????????????????

Gość nie jestes brzydki

Gość Ma. Mój facet
Chłopie, to była chyba jakaś prowokacja... nie jesteś przecież brzydki :)

Gość ChybaBrzydal
nie prowakacja,z resztą aby ocenić trza widzic na żywo,fotek nie upiększałem,teraz tylko wyglądam troche inaczej bo z jednej strony mi syfy powyłaziły,jak to na jesień zawsze bywa

Gość dagusia_załamana
oj o ty chyba brzydali nie widziałeś! dla mnie jest ok :) a dlaczego tylko ok? bo moim typem nie są blondyni i to tylko dlatego :P

Gość ChybaBrzydal
To to wiem,większość woli brunetów...

Gość ghjmk
ja wole blondynow:) lubie blondynow 170-175 cm szczuplych :)

Gość ChybaBrzydal
nieliczna co blondynów lubi xD

Gość przepraszam
Uwierz jestes przystojnym ,Facetem !!!!! i jeszcze tak bardzo mlodym takze poczekaj ja tez czekam :D

Gość ChybaBrzydal
jesteś facetem? A na co tak czekasz,nie widziałeś/aś mnie na żywo,wtedy mogłabyś /mógłbyś ocenić moją urodę

Gość Słuchaj koleś
Mojim Zdaniem na siłę wymuszasz od wszystkich aby pisali tobie że jesteś piękny bo ciągle wspominasz ,, ze jakby cie na zywo zobaczono to by oceniono...

Gość ChybaBrzydal
od nikogo nic nie wymuszam,chyba każdy pisze tu z własnej nieprzymuszonej woli

Gość ChybaBrzydal
tematy zdychają tu

Gość HejHejToJa
Nie jest źle,co prawda są ładniejsi,ale takie chłopaki jak Ty też mają ładne dziewczyny,a wadą się nie przejmuj liczy się całokształt

Gość venge.
zmężniejesz, jeszcze pewnie urośniesz...zmienią się rysy twarzy tak do 22lat, zapuscisz wąsa np....ładnie się prezentujesz trzymaj się prosto..

Gość JWoooo
Faktycznie powinieneś zmężnieć,bo jeszcze tak młodziutko wyglądasz..

Gość Szokera
ajjujj,ładny jesteś,rzeczywiście musisz zmężnieć