Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaBrzydal

Facet a kobieta...

Polecane posty

Gość ej kurcze nie jesteś brzydki
ale nie jesteś FACETEM:D Jesteś uroczym chłopakiem. I tyle. Masz szansę, na co tylko chcesz.

Gość ChybaBrzydal
Tak,po rozszczepie wargi,jednostronnym prawym,nos z prawej strony minimalnie troszke inny niż z lewej,no i krecha pod nosem... Ta krecha mi nie przeszkadza,gorzej ta asymetryczność lekka nosa,(podobno lekka,tak przynajmniej w domu mi gadają,może zeby się nie załamywał)Z resztą samw lustrze widze i nie jest tak bardzo asymetrycznie,ale dla mnie nawet minimalna asymetryczność jest straszna,lubię wszystko jak jest symetryczne...

Gość ChybaBrzydal
Lubię gdy wszystko jest symetryczne,nawet wieże kościoła mariackiego w Krakowie mnie wnerwiają,bo niesymetryczne...

Gość bozesz
czlowieku z czym na forum ? :o

Gość DO CHOLERY
brzydale wyłapują fajne laski, bo one myślą, że to pięknie tak przygarnąć brzydala, są też laski, które myślą, że jak brzydal, to będzie bardziej wierny haaaa nic bardziej mylnego! brzydal daje się "pocieszyć" i korzysta nawet z koleżanek swojej laski

Gość ChybaBrzydal
Ta i ładne laski myślą że będą ubóstwiane przez tych brzydali,bo przystojny to sam bedzie pikny i nie będzie musiał nikogo podziwiać i nikomu hołdować

Gość ChybaBrzydal
nie bulwersujta się tak

Gość mprzestan ee tam
moj maz ma zlamany nos i tez wyglada nie bardzo symetrycznie w lusterku hehehe ale kogo to obchodzi????? mi tam nie przeszkadza

Gość Szokera
a jak go poznałaś to też miał złamany?

Gość tak tez mial zlamany
w wojsku sie dorobil hehehe

Gość ChybaBrzydal
moje fobie na punkcie nosa i blizny nad ustami spowodowały że zacząłem unikać kobiet. wstydziłem się:/ Też tak ktoś ma? przebywałem jedynie z kolegami. z czasem zacząłem zauważać że chyba jestem bi..coraz bardziej pociągali mnie koledzy a koleżanki coraz mniej. wstydziłem się tego. dopiero terapia u psychologa mi pomogła. Dzięki za miłe posty. wiem że piękny nie jestem ale coraz mniej się tym przejmuje:)

Gość ChybaBrzydal
to powyżejto podszywacz jest

Gość Marylka R.
Witaj, Nie wygląd świadczy o człowieku... Ja jestem przeciętną kobietą ale staram się być zawsze pogodna i uśmiechnięta, nawet wtedy gdy nie jest mi do śmiechu. Staram się być uprzejma, pomocna i powiem Ci, że ludzie do mnie lgną...o płci przeciwnej nie wspomnę... Staraj mieć w sobie radość życia, ponuraków nikt nie chce w swoim otoczeniu a jeżeli jeszcze przy tym będziesz dżentelmenem, będziesz szarmancki wobec kobiet to zauroczysz nie jedną...dziś spotyka się niewielu facetów którzy tacy są, w są to wartości ponadczasowe i tak jak dawniej tak i dziś działają jak magnes. Spróbuj a się przekonasz, że mam rację..:) Życzę Ci powodzenia..:)))

Gość ChybaBrzydal
spróbuje skorzystać z Twoich rad marylko