Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaako że

Wymagania kobiet z wiekiem się zwiększają czy???

Polecane posty

Gość jaaaaaaako że

zmniejszają? Jesli chodzi o samotność i poznanie partnera:)

Gość Gabiii
Wlaśnie-zwiększają....

Gość dieta SB
zwiększają

Gość siostra Joannna
amen! Bójcie się Boga i Jezusa Chrystusa

Gość jaaaaaaako że
hmmm jako założyciel tematu:) Jakiś stary nie jestem:) dopiero 28 lat:) Ale jeszcze 5 lat lat temu było łatwiej z laskami z mojego wieku:) Oj a teraz to kurwa świętojebliwe:) Oczywiście pisze tu cały czas o rówieśniczkach:)

Gość Zdzisławka
A mi kabel USB maja do zaoferowania wiecej niz mozna oczekiwac ... Czy ty cjociaż na to lizusowstwo wyrywasz kobiety? Moze też tak będę podrywał? Odnosi to skótek? Czy traktują Cię jedynie jak miłego chłopca?

Gość Zdzisławka
Dlatego się nie wyrywa staruch, Są coraz brzydsze i zwiędłe, a mają coraz większe wymagania. Młoda jest ładna i świeża i nie ma nasrane we łbie. Najbardziej popierd.olone pod deklem mają 30ki :O

Gość kleszcz
kobieta w wieku 30 lat praktycznie wygląda na spełnioną życiowo i już sprawdziła czym jest miłość i urodziła , często jest szyją i stara się być głową rodziny ale gdy ma dobry nastrój to pazurki pokazuje i kąsa wołając : tak mnie rób , tak mnie dobrze i nie przerywaj :)

Gość bumbum.....
Zdzisławka ,nasrane we łbie to masz ty, co widać i czuć.: 30 lat, to pięęęękny wiek dla kobiety, Jest dojrzała, wie czego chce, a czego nie, zna swoją wartość. Wymagania się nie tyle zwiększaja, co zmieniają. Madra kobieta nie zwraca uwagi , czy jest blond, czy brunet, czy macho, czy metroseksualny dupek. Kieruje się rozumemj i własnym oglądem. Nie musi imponować innym kobitom super przystojniakiem, bo wie, że w życiu liczą się inne treści. Przede wszystkim charakter i osobowość. I seksapil :P

zdzisławka>>> czy widzialas bym tu kogokolwiek wyrywal ? nie ! wiec gdzie widzisz problem ? pisze co wiem i co mysle a nie by odnioslo to SKUTEK ;)

\"o dojrzale ze sprecyzowanymi pogladami na zycie \" same sprecyzowane poglądy to trochę mało a pozatym ty chyba zakładasz w oparciu o tą \"lepszą\" część społeczeństwa a nie wszystkie są takie wspaniałe \"heheh oj chyba malo miales stycznosci z kobietami co ?\" a czy to moja wina że jestem za beznadzijny

heheh gdybym myslal ze jestes beznadziejny nie zamienil bym z tobą slowa ;)....juz sam widok twojego nicka poprawia mi humor :) na mnie juz czas 🖐️ :)

Gość i thikkkkkkkkkkkkkk
chyba się zwiększają bo każda jużnmyśli nie tylko o wyglądzie a pozycji,środkach finansowych,itp. A potem stare panny:P

Gość kleszcz
no właśnie, a jak sprawa wygląda z pannami w wieku 38 lat , którym pajęczyna zarosła na waginach , czy te panny już tylko łykają płyny i są bliżej niż dalej ?