Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janekrys

WZROST SIE NIE LICZY. TWARZ TO KLUCZ DO SUKCESU

Polecane posty

http://kopalniawiedzy.pl/twarz-ocena-atrakcy jnosc-Uniwersytet-Zachodniej-Australii-Marianne-Peters-kobie ty-mezczyzni-figura-cialo-muskuly-plec-przeciwna-2539 No i co?? hehe jednak twarz najwazniejsza, nie pieprzcie mi tu o wzroscie i tym podobnych na szczescie ja na twarzy jestem zaj**isty, juz wiem skad tyle lasek, a mam 173 cm hehehe, pozdro wielkie mutanty buahahaha ( co nota bene potwierdza to co obserwuje ze mimo iz mam wielu wysokich kumpli to i tak wielkiego powodzenia oni nie maja bo maja twarze jak pan gabka z nk.)

Gość panienka światowa modelka
ale kurduplem jesteś tak,mały karzełek 1,73

hehe nie no ale mi pojechaliscie buahahaha, fakty mowia same za siebie przerosniete plechy

małe karły maja małe karły tam na dole też

i kiepsko dogadzaja kobiecie

Gość dzwon....
Nie karmimy kurdupla!

"a ja wygralem..." widze ze Ty sie nie tylko w tym temacie uzalasz nad soba wiec Twoje zdanie nie jest miarodajne. ja mam 173cm a mam zaj. powodzenie. juz kiedys sie zastanawialem dlaczego, przeciez mam -tylko- jak to niektorzy pisza, 173 cm. Ale wszystkie mowia ze jestem przystojny wiec mam gdzies wzrost jezeli co oinnego jest wazniejsze

Gość Koleś się zajarał
marnym artykulikiem. Prawda jest taka, że dla nas kobiet, wzrost jest bardzo ważny, więc odpuść sobie. Facet powinien wyglądać, jak facet, a nie jak baba.

poza tym wielkie plechy i tak mnie nie interesuja, kazdy facet woli laski nizsze niz 170 cm bo sa bardziej kobiece, no zaprzeczcie koledzy hehe zreszta mialem tez wyzsza od siebie

Gość 44864756
Skąd wiesz że rozmawiasz z wysokimi dziewczynami? :O

marna to pewnie jestes Ty bo wygladasz jak oprozniony worek na kartofle mojego dziadka. i dlatego zaloze sie ze cale zycie siedzisz tu na tej kafeterii i na wiecej Cie nie stac pokrako hehe

on musi się dowartościować i wmawia sobie,że kobiety lubią kurdupli,kobieta każda jest piękna i ta wysoka i ta niska ,ale facet to ma byc facet męski przystojny,dobrze zbudowany a nie takie chychro co sie kopnie i przewroci

ty mały karzełku a kuku

wogole chlopy wezcie sie w garsc. ja tu widze same meskie cipy. kazdy sie wypytuje tylko a jaki ma byc a co ma robic zeby sie przypodobac lasce... kur. jak to czytam to mi sie noz w kieszeni otwiera. To Wy jestescie facetami, to Wy macie brac albo nie, co ma kobieta do gadania, zreszta jak nie to nie, sa miliony innych. Nie rozumiem tej sluzalczej i blagajacej postawy wobec kobiet i odpowiadajac na jakis tam post, nie musze sie dowartsciowywac, bo mi to nie potrzebne, ja dobrze znam swoja wartosc:)

kurdupel zna swa wartośc a wchodzi na fora kobiece i zakłada post no ciekawe

Gość i to nie jeden temat
ale kilka identycznych:D

Gość I very very...............
szkoda ze masz downa:( szkoda midzieciaczków:(

w przeciwienstwie do was zalozylem "kilka", dokladniej 2;) na tej kafeterii w calym swoim zyciu. A Wy tu od rana do wieczora widze hehe

on ma pełno kompleksów dziewczny wszedł tu aby się ich tu pozbyć a chyba mu więćej przybędzie,zakompleksiony karzeł

hehe no i kto tu ma komplesy ;) czekam na jakies bardziej blyskotliwe wypowiedzi. belkot mnie nie interesuje

prosze o wypowiedzsi na temat a nie uwagi rodem podstarzalych panien pensjonariuszek szukajacych swojej ostatniej szansy na forum inetrnetowym;)

jak widać nikt nie ma ochoty konwersować z zarozumiałym karłem,który popadł w samouwielbienie siebie

Gość uppupupupupupupupu

Gość lolz1111
ja mam 185 mam mniejszych kolegów ok 170cm z których dziewczyny smieją się że karły. Kobiety potrzebują mężczyzn a nie cipy, wiem z doświadczenia. a ty skończ się już nakręcać kurduplu i pogódź się że będziesz taki całe życie. euforia minie i zaś wrócisz do szarej rzeczywistości. p.s. nie musisz mnie obrażać bo i tak tu nie wejdę karzełku.

Gość torebka w zielone groszki
lolzzz- a ty tak naprawde pewnie jestes jakas sfrustrowana laska ktora caly dzien spedzila na kafeterii z zamiarem poderwania *jakiegokolwiek* chlopa ale jak zwykle nawet kaziu z 6 cm gwizdkiem cie nie chcial wiec znow poszlas do wychodka i sama sie podrapalas gdzie cie swedzialo i tam zaspokojona i szczesliwa jak nigdy zasnelas :classic_cool: 🖐️ wracajac do tematu-ja tam wole jak facet ma ladna twarz, 190 dryblasow z okropnymi japami nie brakuje i w zyciu nie zdecydowalabym sie na takiegoo przerosnietego oblecha