Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmjgk.gjfmhdgnxbf

Dr Brandt - Pore Effect - pytanie do osob ktore uzywaja

Polecane posty

Gość hmjgk.gjfmhdgnxbf

Po jakim czasie zaczela sie wam poprawiac cera? Uzywam 4 dzien i jak na razie wygladam okropnie, bo wszystkie podskorne syfy (ta kaszka0 powylazily na zewnatrz. Wiem ze to dobry znak bo skora sie oczyszcza, ale dajcie mi nadzieje ze to poznika ;) Dla niezorientowancyh: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16946

Gość Igiełka..
Ja stosuje ten krem i rzeczywiście na początku wylazło tego trochę ale to jest krem oczyszczający i tak czasami skóra reaguje ale po tygodniu wszystko przeszło. Używam go ponad 2 miesiące i NIE ZNAM LEPSZEGO KREMU!!!!!!! nie zamienię go na żaden inny, swietnie rozjaśnia cerę i oczyszcza. Nie wiem jak Ty ale ja go używam tylko na noc i mam gładka buźkę teraz wyskoczył mi jedne pryszczyk ale jestem przed okresem wiec to i tak dobrze ze tylko jeden. Dla mnie krem rewelacja zeby tylko nie ta cena

Gość hmjgk.gjfmhdgnxbf
Pocieszylas mnie :) Wiem ze to prawidlowo ze sie oczyszcza, ale przerazilo mnie jak zobaczylam ze wszystko wychodzi na zewnatrz. Tez uzywam go tylko na noc, mam probke z Sephory, chyba mi starczy na 2 tygodnie :)

Gość Igiełka..
Ja tez na początku wzięłam próbki i wystarczyła mi na dość długo i w końcu bo długim zastanawianiu się kupiłam go z wielkim bólem serca bo kosztuje kupę kasy ale naprawdę warto. Jeszcze z tej serii wypróbowałam pores no more tez rewelacyjny nakłada się na makijaż i cera matowa az 7-8 godzin prawie cały dzień w pracy nie musiałam się poprawiać i matowic skory pudrem. Jeżeli masz możliwość żeby ktoś ci przysłał te kremy z USA to wyjdzie ci dużo taniej bo tam cenny sa nieporównywalne do naszych. Ja złożyłam zamówienie na te dwa kremy i czekam na paczkę teraz :-)