Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123321ww

Kobiece emocje

Polecane posty

Miłość sex pożądanie (milosc_sex_pozadanie@wp.pl) samce zaczęli się przechwalać ile kto może robimy prezentacje...jak bym mogł to bym wam wrzucił plansze pogladowe zrobione w power point :P

a co do emocji, to ja mam takie dziwne czucia i przeczucia jakby intuicja. zawsze wyczuje jak np. z kims sie spotykam i cos jest nie tak, gdy tylko dopada mnie takie dziwne uczucie wiem, że to koniec i najlepiej zakonczyc to jako pierwsza.

haha nie istotne chyba kto ile może ale jak może... a kolesie na pierwszej randce głowia się jak wypaśc miło, powiedzieć komplement..a nie wiedzą że każdym kolejnym zacieśniają sobie sznur na szyji i oddalaja szanse na kolejne spotkanie...dziwne.. Kafeteria, uczy..kafeteria bawi!:P

dzesi ale zauwaz tez ze ta wasza intuicja strasznie was czasami zawodzi...i czasami jest juz niestety ale za pozno na odkrecanie pewnych spraw.To taka wyimaginowana złuda czesto jest ...

brat, ale moja serio nie zawodzi... 2 razy byłam olana i 2 razy było takie same uczucie na jakies 2 dni przed tym:O jak 3 raz zdarzy sie takie cos to momentalnie ja koncze pierwsza :D

jak 3 raz zdarzy sie takie cos to momentalnie ja koncze pierwsza i w tym momencie moze przejsc ci miłosc zycia koło nosa :P bo intuicja bedzie działała:P skad to mozna wiedziec? sugerujac sie jedynie emocjami i odczuciem ?

nie dam sie 3 raz olać, nie miałes takiego uczucia nigdy? Czujesz że cos jest nie tak, denerwujesz sie, robi ci sie smutno, czekasz jakby na skazanie i po 2 dniach koniec i jeszcze porazka że to mnie olano. Dlatego jesli pojawi mi sie takie cos to od razu ja koncze :D a jak facetowi naprawde bedzie zalezalo to powalczy, ale intuicja nie zawodzi :P