Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guave

Frajerow trzeba tepic - NIGDY WIECEJ DARMOZJADA!!!

Polecane posty

Gość guave

Chyba mi cos na mozg i oczy padlo,ze bylam z takim idiotom.Naiwna do granic mozliwosci!!! Sluchajcie,az mi wstyd,ale zeby dziewczyny,ktore jeszcze sie zastanawiaja,czy byc z takim darmozjadem czy nie,nie mialy wiecej watpilosci! Otoz bylam z facetem,ktore nie pracowal,bo mu sie nie chcialo,on nawet z lenistwa nie jadl.Ciagle mdlal i bujaj w oblokach,jaki to on nie bedzie programista i grafik.I on mial talent i to chyba mnie przy nim trzymalo.Jak o tym mysle,to mnie trzepie,ale ok.No i oczywiscie nigdy od niego nic nie dostalam,naiwna,o zgrozo,robilam mu systematycznie przelewy na konto,male kwoty,ale jednak,bo zawsze mu na cos brakowalo,a on taki biedny,z rozbitej rodziny itd.Prezenty mu robilam,mp3,ksiazki,plyty!I na koniec pozyczylam,powtarzam,pozyczylam mu moj monitor plaski,bo mam laptopa i nie byl mi potrzebny.I ten skurwysyn mi go nie oddal,jak sie potem rozstalismy,napisal,ze jak chce to mam go sobie z krakowa odebrac (zdazyl spierdolic na drugi koniec polski-wczesniej mieszkalismy w Gorzowie Wlk).Normalnie szok! Juz sie pogodzilam ze mojego monitora nigdy wiecej nie zobacze,bo jakbym miala jeszcze raz zobaczyc ta jego gebe,to chyba bym dostala torsji. Dziewczyny,olejcie facetow,na ktorych musicie placic,bo oni ze zwyklego lenistwa nie chca ruszyc dupy zeby isc do roboty,ale sa po prostu zbyt prymitywni,zeby wpasc na pomysl zeby wam cos kupic! Przeciez to chore!

Gość no ja tez place czesto za
mojego, kupuje mu rozne rzeczy. I nie oczekuje nic w zamian. On pracuje ale zarabia duzo mniej ode mnie ;) Pieniadze nie sa najwazniejsze :)

Gość czy aby na pewno nic nie dosta
łaś? A seks?

Gość Sa takie przypadki
Ja znałam kiedys takiego co żerował na kieszeni dziadka... a jak mu prace załatwiłam to po pierwszym dniu z mordą na mnie co ja mu za prace załatwiłam a było to na budowie...(dodam,że miał 24 albo 25 lat) Jeszcze młoda i głupia byłam,ze siedziałam przy takim nieudaczniku co na podstawówce zakonczył... no ale mniejsza z tym. Szydło wyszło jak po 5 miesiacach na imprezie reke na mnie podniósł ze policje na niego musiałam wezwać... potem mnie jeszcze długo nekał,kontrolował itp...

Gość Sa takie przypadki
no ja tez place czesto za guawe trochę w innej sytuacji była niż Ty...

nigdy nic nie dostalam :P Seks jest oczywiscie ;) Ale sekx to nie srodek platniczy :O

Gość sa kobiety i kobiety
no to juz nie badz z takim idiotom

w innej, znaczy? Ze jej facet nie pracowal tak? Oj, praca raz jest raz jej nie ma ;)

no i powinnaś dostać coś jeszcze- co ja Ci dam- poprawną polszczyznę- nie idiotom tylko idiotą- a do Krakowa nie tak daleko- zrób wycieczkę i odbierz monitor.

to mnie z tym idiota? Ja nic o zadnym idiocie nie pisalam :P a co do wycieczki do Krakowa... to fajnie ;)Ale wez potem tachaj monitor przez pol Polski :P

Gość Sa takie przypadki
ja bym na jej miejscu odpuściła ten monitor. niech sie cieszy nygus;) Aha i fakt nie pracował ale wyraźnie jest napisane, że mu sie nie chciało... u faceta to nie normalny odruch..

Gość guave
Sorry,przejezyczenie,mialo byc naturalnie idiota

m tez sie wcale pracowac nie chce :P Robie to z musu :O

Gość Sa takie przypadki
hehe;) czym by było zycie bez pracy;) z wiekszym luzem trzeba podejść czasami do sprawy

Gość guave
jasne,z gorzowa wlk do krakowa to jak rzut beretem....:O no wybacz,ale Ty za to nie bardzo orientujesz sie z geografii... juz sie pogodzilam,ze monitora nie zobacze,no coz,za glupote trzeba placic...ale teraz za kazdym razem,jak slysze,ze kobieta tylko prezenty robi,utrzymuje takiego darmozjada i jeszcze nic w zamian nie dostaje,ba,nie zanosi sie nawet zeby taki paczus dupsko do roboty ruszyl,to krew mnie zalewa...

przynajmniej mam seks :P

Gość Sa takie przypadki
bez sexu da sie żyć bez pieniedzy nie:P

Byłem i tu i tu- jasne że nie jest blisko z Gorzowa Wlkp. do Krakowa. Ale może kiedyś przy okazji zrobisz mu wstyd, jak tam będziesz. Co do frajestwa to roaczej jest ono po Twojej stronie. Facet miał to i owo plus seks za darmo- chyba że i tobie dawał satysfakcję- ale mimo wszystko- wykołował Cię- to częste przypadki- odwrotnie- wykorzystanie przez kobietę- zdarza się o wiele rzadziej. Dlaczego tak jest, to pytanie do was- kobiet- o co wam chodzi, na co liczycie- przecież wcześniej widziałaś jaki on jest.

Co do tezy że bez kasy się nie pożyje, a bez seksu tak- to bym dyskutował.

Gość guave
nie mialam seksu,w ciagu calego zwiazku dwa razy poszlismy do lozka...i za zakzdym razem po 2 min bylo po......w ogole,piszesz,jak jakis zlamany seksista,az mi sie nie chce odpisywac...aaa...idz sie wysrac nie nie wiedzialam,jaki jest...gowno sie wie na poczatku,ty tez gowno wiesz..aaa...

Gość guave
Ale bedzie mi brakowalo jego goracej spermy w moich ustach :(

Istotnie masz rację- wszyszcy niewiele wiemy. I nie musisz odpisywać, jak nie chcesz. A facet był rzeczywiście marny.