Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość screenn

Rzuciłam palenie- UMIERAM !!!

Polecane posty

Gość screenn

ostatniego papierosa wypalilam 35 godzin temu od tamtego czasu nie moge myslec o niczym innym mam delirke, serducho wali jak glupie, w glowie sie kreci :o kurde palilam 8 lat i nigdy wczesniej nie mialam nawet dnia przerwy :o czuje sie strasznie :(:(:(:( nie wiem czy wytrzymam :(:(

polecam cos rzuc, ssać :] wtedy nie powinnaś tak mysleć o papierosie...

Gość ckdc
Tu jest fajna grupa wsparcia: http://www.rzuceniepalenia.pl/ Ciagle siedzialam na tej stronie jak rzucalam (tez po 8 latech/powyzej paczki dziennie, a na imprezach sporo wiecej bywalo). Teraz w lutym bedzie 2 lata jak nie pale :) Tobie tez sie uda. Powodzenia !!!

Gość miesiek12
zapal sobie co będziesz się oszczędzać młoda jesteś,po co się męczyć! zobacz ile sytuacji masz stresowych! ja na twoim miejscu bym nie wytrzymał i puścił sobie ulubionego buszka. eh jak by było przyjemnie:) albo imprezki każdy palacz dobrze wie że piwo lubi dym no i ze znajomymi pogadać można na fajeczku. dlatego pal ile wlezie nie ma nic lepszego jak wstać z rana i zajarać do kawy. ale co ja ci będę gadał skoro ja już dawa miesiace nie palę

Gość miesiek12
ps. a co umrzesz jak nie zapalisz? tyle ludzi nie pali i zyje. a jak bedzie cały vczas myślała o tym to nie rzucisz zajmij sie czymś a najlepiej sportem bo nie chce siepalić i odczujesz pozytywy swojej decyzji

a ja spaliłam dzisiaj tylko 1 papierosa, tragedia :O też juz powoli odchodzę od zmysłów :O

Gość screenn
nawet ta poranna kawa nie smakowala bleee ;) ale moze i lepiej, rzuce tez pozostale nalogi, czyli kawe, alkohol, imprezy, przestane sie spotykac ze znajomymi bo przeciez kazda okazja jest dobra do zapalenia :D dzieki za slowa wsparcia :)

Gość screenn
a tak naprawde to ja lubie palic, chociaz tez zastanawiam sie co jest w tym takiego fajnego :o zdecydowalam sie nie palic tylko ze wzgledu na kwestie finansowe....

Gość miesiek12
ile kosztują L&M-y jak zaczynałem kosztowały ok 3,80zł kończyłem 7,95zł czy teraz tyle samo czy znowu była podwyżka?

ja w sumie spaliłam dziś tylko jednego bo zapomniałam portfela do pracy a fajki się skończyły akurat rano ale tak sobie myślę, że może rzucę OD TERAZ ;) W każdym razie do 15 jestem bezpieczna ;)

classici:D:D:D to dopiero towar! mas zna myśli te cienkie co mają 1/3 tych wszystkich substancji co np LM`y?

od ukrainców nadal sa po 3 pln kupiłabym sobie wagonik takich po 3 zł dzesi widziałem takie miesiac temu pod sezamem u ukrainca jednego po 3.90 za paczke :D

Gość screenn
ehhh wczoraj wieczorem nie wytrzymalam i pociagnelam pare maszków :o zaluje jak cholera, ale nie mam zamiaru znowu palic !!! mam nadzieje ze to byla tylko chwila slabosci i zlosci, ktora sie juz nie powtorzy. Fajek nie mam zamiaru juz kupowac !!!!

Gość Mariolkaaaa
Mnie pomogly plastry, ktore zawieraja duza dawke nikotyny. A to wlasnie nikotyna uzaleznia i brakuje jej organizmowi podczas rzucania. Nie mecz sie, kup plasterki i bedzie ok.Ja juz nie pale 2,5 roku i jest suuuuper:)