Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzann.a

Szukam niezwykłych ludzi z Lublina

Polecane posty

Witam zamierzam stworzyć serwis internetowy o niezwykłych ludziach z Lublina, czyli o ludziach, którzy niosą pomoc innym, o ludziach, którzy pomimo przeciwności losu zachowali pogodę ducha i nie poddali się, o ludziach którzy potrzebują pomocy. Chcę opisywać historie ludzi, którzy wydają wam się niezwykli i niepowtarzalni, ludzi, którzy walczą z trudami życia.Bardzo was proszę o pomoc jeśli znacie takich ludzi, jeśli sami takimi ludźmi jesteście napiszcie do mnie podajcie swój kontakt i porozmawiajmy, opiszmy historię i pokażmy ją innym. Piszcie na adres email widoczny pzry wiadomości lub na gg 5736846.

Piszcie ludki może macie sami do opowiedzenia jakąś ciekawą historię napiszcie o tym proszę

OK więc opisujemy tutaj najdziwniejsze historie jakie nam się przytrafiły. Plis Plis piszcie

Gość Lublina gdzie to jest

ja nie prosiłam o ocenianie znajomości mojej znajomości deklinacji rzeczowników a każdemu może zdarzyć się popełnić błąd. A skoro nikt nie chce pisać o niezwykłych ludziach to piszcie o dziwnych rzeczach może to pójdzie