Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksdziewczyna

Były do mnie pisze i chce się spotkać... o co mu chodzi /

Polecane posty

Gość eksdziewczyna

Odkąd wreszcie sobie poradziłam z tym rozstaniem (zerwał ze mną 3 tygodnie temu), to eks zagaduje, chodzi na imprezy tam gdzie ja, proponuje spotkanie. Czyżby tak go nakręcała moja obojętność? Bo wcześniej histerycznie to ja poszukiwałam kontaktu. Ale od tygodnia poradziłam sobie z sobą, a teraz on nie daje spokoju. O co mu chodzi ? :/ Twierdził, że nic do mnie nie czuje i chciał być pewny, że ja też nie będę mieć żadnych planów wobec niego. Więc co to ma być?

Gość a ja sobie biegam
Może żadna inna laska go nie chce :o Ja bym się nie dała i nie wracałabym do takiego typa :o

Gość całowicie czarny kot
stęskniło mu się? jest samotny? cholera wie:-) chcesz radę starszej pani? miej oczy i uszy szeroko otwarte, zebyś się nie wplątała w coś, po czym będziesz znowu płakać pozdrawiam,

Gość eksdziewczyna
Nie było seksu. Poza tym dobrze wie, że głupia nie jestem i po tym wszystkim nie będzie od tak sobie po prostu się przytulać i całować. Jest przystojny i łatwo może mieć nową dziewczynę.

Gość hhgfhg
moze zdal sobie sprawe ze nie jestes mu tak owo obojętna...

Gość skoro tak
to nad czym sie zastanawiasz?

Więc co to ma być? masz exa desperata:O jesli chcesz sie go pozbyc to niestety ale musisz byc konsekwentna w działaniu...zero kontaktów!!!!

Gość eksdziewczyna
Z jednej strony chciałabym się z nim spotkać, bo jestem ciekawa, co by mi powiedział, ale z drugiej boje się, że to tylko to, że czegoś mu brakuje, a nie że chociaż trochę mu zależy...

Gość i jak tu
nie mowic ze kobiety sa durne

Gość eksdziewczyna
Poradziłam sobie z tym, że nie pisze do niego, nie myślę, nie oglądam zdjęć... Ale zależeć... Nadal mi zależy... i w tym właśnie problem...

Gość eksdziewczyna
komiczne nie popisuj się, tylko może przeczytaj troche temat..

Były do mnie pisze i chce się spotkać... o co mu chodzi / ale autorka zle zadała pytanie? powinno brzmiec zgoła inaczej Były do mnie pisze i chce sie z nim spotkac ..o co mi chodzi ?

Gość eksdziewczyna
Chodzi o to, że braliśmy pod uwagę kumpelstwo. I teraz jeśli mu odmówię, będzie wiedział, że coś jednak czuję, a powiedziałam że nie :/ Ehh, dobra, chyba nie zrozumiecie :)

Gość Ulla Reed
Zerwał, to zerwał. Gdyby mu na Tobie zależało, nie zrobiłby tego. Teraz pewnie tęskni, bo jakoś nie widać tych tabunów panienek, które miały na niego lecieć, gdy już będzie wolny. Jak nie chcesz kumpelstwa, bo to bolesne dla Ciebie, to się nie kumpluj i miej gdzieś to, co on pomyśli. A on niech szuka innej dziewczyny, skoro z Tobą było mu tak źle. Rzekłam :)

Gość piopipip
autorko, u mnie jest odwrotnie byłą mojego mężczyzny nagle sobie przypomniała i teraz nie daje mu spokoju...też chciała się spotkać, przepraszała za zachowanie itp. i tera smsami się naprzyksza- niby nie chce tracić kontaktu

Gość jak masz troche godnosci to
go olej, moj byly tez od jakiegos czasu zaczal sie odzywac, i tez mniej wiecej 2-3 tyg od momentu kiedy ze mna zerwal. Moja teoria jest taka, ze mial nagrana inna panne jak ze mna zrywal, ale mu nie wyszlo i teraz szuka kontaktu ze mna, pewnie chce tak jak to napisal komiczne wspominkowego seksu. Nie ma sie co oszukiwac taka prawda. NIe spotkalam sie z nim ani razu, jego wiadomosci generalnie zlewam, a on widze jak puchnie ze zlosci, czekam az wybuchnie:D Jesli masz troche oleju w glowie to go zlej, mial szanse byc z toba, nie chcial. Powinno dac Ci do myslenia przede wszystkim to ze zaczal sie odzywac 3 tyg po spotkaniu, sadze, ze ewidentnie mial kogos na oku ale cos sie nie powiodlo. Trzymaj sie i nie daj sie, chociaz widzac Twoja postawe to obawiam sie ze jednak sie dasz:o

Gość eksdziewczyna
Oj macie rację. Napiszę mu może po prostu, że skoro nie chciał mnie, to niech mnie nie ma w całości? I na tym zakończę. Macie rację. Nie było innej. Po prostu nie było z jego strony żadnego uczucia i biedactwo, nie miało się już siły ze mną "męczyć"... A teraz puszcza teksty, że fajnie tańczę, dobrze wyglądam i inne kity, dupek :/

Gość cichy31
a ja mam takie coś moja była zerwała po 5 latach bycia ze sobą w miesiąc czasu gdzie związek nie miał problemów po prostu stwierdziła ze kocha byłego chłopaka z dawnych lat jak miała 16 lat i znała miesiac czasu a potem 3 lata listy wysyłali do siebie he tak zwany związek na odległoś no wiec jak zerwała koles żucił zone wyprowadził sie z domu do rodziców narazie ( była z wrocławia a on teraz z pod warszawy) no i wciągu niecalego miesiaca ona sie spotkała zemna gada nawet do łużka poszla teraz idzie drugi miesiac ona dalej gada smsy pytania dziwne zwiazane znami no i wtym momecie niewiem oco jej chodzi Poniewarz jak sie pytam jej co kombinuje to wykreca sie nie odpowiada mi konkretnie na pytania poprostu ma nas dwuch i niewie którego wybrac he wkoncu powiedziałem jej ze niemam zamiaru czekac ze ma sie okreslic do konca tego miesiaca jesli nie to ja podejmuje decyzje ze zrywam kontak z nia i wyjezdzam na stałe zagranice potym 3 dni plakała jak rozmawiałem z nia i zniechenca do wyjazdu twierdzi ze martwi sie omnie ze chce wiedziec co sie dzieje zemna a najlepiej zostac mam w polsce