Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała herbata

yyyy jaka jestem zła

Polecane posty

Gość biała herbata

chciałam zrobic wrazenie na męzusiu i zrobic sie na bóstwo, czyli fryzjer, cholera ale nie mam kasy. jakie to jest głupie kasa wszystko komplikuje. pokłócilismy sie z mężem i teraz go nie am pojechał do pracy wraca w sobote, akurat mamy przyjecie w domu, i kurcze tak bym chciała ładnie wyglądac. a problem jest taki ze raz jak miłam nadmiar kasy poszłam do eksluzywnego salonu Loreal , no i bosko tam robia włoski, biecałam sobie ze juz nigdzie indziej nie pójde. niestety cenią sie tam nie miłosiernie, mój wypad do fryzjera kosztuje mnie 250 zł.aaaaaaaaaaaaa cholera co mam zrobic?? napadne na bank chyba. mam tak duzą potzrbe zrobienia sie naładną,i d u p a

Gość biała herbata
wiem to głupi problem, ale cóz jednak jest. pozyczyc?? jedynie od mamy. nie nawidze pozyczac ale moze sie przełamie

Gość fddfdsfds
fryzjer za 250.. niezle

ja swojej ok tyle jakiś czas temu dałem...wróciła nie zadowlona bop żle cos zrobili..ja nie zauważyłem różnicy...200zl w plecy + brak humoru u kobiety...

Gość biała herbata
no niezle wiem, ale przynajmniej profesja na najwyzszym poziomie. hmmm od męża??nie chce mu sie narazac jeszcze bardziej a poza tym to ma byc niespodzianka

Gość humor humorzasty
znam ten ból