Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość los RibINChut de wichsen

sex to znaczy co ? jakaś oprawa do ? tego jaki koniec?

Polecane posty

wszystko o seksie tylko bez ruchów frykcyjnych. możecie opisać?

Gość FDGFHND
namietne calowanko, macanko przez ubrania i rozpalanie sie, sciaganie ubran, pieszczenie ciala (byle nie extra dlugo) powoli zblizajac sie do najczulszych miejsc, wlozenie paluszka do pochwy i wolne ruchy az kobieta nie wytrzyma ani chwili dluzje jesli nie poczuje twojego drąga w srodku. a po przytulanie, glaskanie, aptrzenie w oczy i takie tam :D

dobra.fajny skrót.ale to to tylko na piętnaście minut.dziewczyny opiszcie swe wyobrażenia jak powinno byc trzy min chyba godziny przed samym aktem kopulacji z dwie po kopulacji.sorki celowo tak napisałem by tu nikt nad bzykaniem się nie rozwodził

FDGFHND zapomniałeś dodać że na koniec mówi sie "dzieki" i waca do domu do żony albo "kocham CIe" i idzie do pracy dop kochanki po więcej..

może sie wstydzi wejśc na erotyczny? albo nie jest pełnoletni?:P

acccccccccccccccca czy jakiś tam błyskotliwy jesteś jak gooowno w betoniarce. co wreszcie możesz zaistnieć? zdaje się że wszystkie rozumy zjadłeś. to po co tu jesteś

czytaj palancie ze zrozumieniem. piszę o tym co przed KOPULACJA i po. a więc o wyrażeniu uczuć. wiesz czym się różnią uczucia od ruchów frykcyjnych?

rozumiem że pracujesz jako operator betoniarki dlatego zacytuje ponownie mój post a Ty odnajdz w nim cos o ruchach wrykcyjnych..napisałem o tym co jest PO czyż nie?:) FDGFHND zapomniałeś dodać że na koniec mówi sie "dzieki" i waca do domu do żony albo "kocham CIe" i idzie do pracy dop kochanki po więcej.. to Ty masz problem ze zrozumieniem tekstu. a rozumów jeszcze wszystkich nie zjadłem i nie dowartościowałem sie jeszcze w pełni dlatego tu jestem:]

......i zdaje się że jeszcze dłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuugo pierdoło smętna będziesz się tu produkował.zdaje się że widząc swe wpisy dopiero masz niejasne poczucie istnienia .pomocniku operatora betoniarki.

"pomocniku operatora betoniarki"? w sensie, że dostałem ta robote?:) dzięki szefie!

............uparciuszek.słodziutki jesteś .

eee..słodziutki? Oo...hm..wcześniej widziałem końcówkę "łem" w twoim poście więc..no tego..hm..jednak poszukam innej roboty...

Gość los RibINChut de betoniarken
....szukaj szukaj.. lubimy takie słodkie cycusie...bo ci kalafiorek powiększymy......zadziorny cycuś no no