Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackpot79

Co z tym zrobić?????

Polecane posty

Byłam dzisiaj na zakupach......wyjatkowo zrobiłam je w sklepie zaraz obok szkoły mojego syna.zawsze kupuje mu tam rano napój do szkoły.Mniejsza z tym...kupiłam duzego kubusia w butelce szklanej i własnie ja otworzyłam aby nalac córce......Dziewczyny,odkrecając wieczko ukazał mi sie glizdy czy jak je tam nazwano,kilka zywych i kilka martwych.co teraz.Że do sklepu to odniosę to podstawa ale czy to gdzies zgłosic?

Cały czas jestem obrzydzona.......az mnie skreca.Az mam ochote zrobic zdjecie tego i gdzieś wysłać............

Gość saaabinaaa
Ja bym to zgłosiła bo to przechodzi wszelkie granice !!!!!!

Gość marna prowokacjaaaaa

o bleeeee współczuje tego widoku po odkręceniu butelki ja bym z tym poszął do sanepidu moze jest wiecej gdzies takich kubusiow w sklepach fuj fuj fuj

Gość mama jednej córki
Mam nadzieję, że wkręcasz

ja kiedyś w puszcze z jedzeniem dla kota miałam takie coś od tamtej pory jakoś nigdy nie mogę kupić puszki żadnej firmy bo mam cofki po prostu a co dopiero w soku dla dziecka. Jeju masakra, aż strach pomyśleć co by było gdyby to jakieś dziecko samo sobie otworzyło i bez patrzenia wypiło. Masakra...

moglo sie zdarzyc, w koncu robaczki mieszkaja w owocach. nakrec filmik i wyslij do uwagi tvn.

hehe jakoś to mało prawdopodobne

wyslij wyślij

Gość marxxx
daj fotkę, zobaczymy jak to wyglada przynajmniej.

jeszcze te martwe może bym uwierzyła ale żywe no sory

Gość O..........
jakos niewieze

Gość butelkowa zieleń*
nie musisz dawać zdjęć, bo to nie przed nami masz udowadniać, daj sobie spokój tymi przegrańcami. Idź do sklepu, ale nie oddawaj butelki, butelkę z tym robactwem zanieść do sanepidu.

Ja wierze bo sama takie coś znalazłam w puszcze, też żywe. Takie małe białe glizdeczki. Fujjj.... normalnie mam to przed oczami teraz

Gość a ble
ja kiedys znalazlam takie w czekoladzie.cala sie ruszala

Tylko jak ja będe tak odkręcała i zakręcała tą butelkę to poodpadają te robaki.......kilka było żywych i kilka takich zasuszonych.Nie zostawię tego tak na pewno.Dla tych co chcą to proszę fotke.Może nie jest zbyt wyrazna bo i mój aparat nie nalezy to ekskluzywnych ale to co ma być widac jest. [URL=http://www.fotosik.pl]http://images45.fotosik.pl/36/a69efa3a560aed72med.jpg

Gość rosołeczek
mozecie nie wierzyc autorce:-) nie wiem czy ja uwierzyłabym,gdybym sama nie widziala czegos podobnego.......tylko jeszcze w gorszym wydaniu!!!!!!!!!! moja mama zakupila w zwyklym sklepie osiedlowym kurczaka na rosół, wszystko byloby ok gdyby podczas gotowania tej zupki z kurczaka nie wypłynely male biale \"glizdy\" ,to bylo okropne!!!!!!!na wierzchu pływalo tego hujostwa ogromna ilosc! fuj. no i co oni z tymi kurakami robia??

Gość mała poprawka
najpierw z tym do sanepidu i to migiem , paragon zostaw dla siebie i nie zostawiaj tego w sklepie , tylko i wyłacznie SANEPID !!!!!