Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik w pracy

kto w pracy

Polecane posty

Gość o2v h- i23u
no doopcyła sie w robocie cięzko kapujący

Gość o2v h- i23u
nooo- nareszcie jakaś porządna kobita:D

Gość o2v h- i23u
z kim z kim??? no przecież chłopie nie z kserokopiarką

Gość o2v h- i23u
daj namiary na siebie-przyjadę serwisować kopiarke;) :D

Gość o2v h- i23u
no właśnie weszła, wszedł, podszedł, wszedł wyszedł,wszedł x50 wyszedł i oboje wyszli ze schowka na szczotki :D

Oryginalna treść maila którego dostałem od mojej dobrej znajomej: witam śnieg za oknem- ogień w w mojej szparce. Ja urozmaicasz sobie zimne dni. Jak często myślisz o spotkaniu z obcą kobietą. Czy twoja żonka jeszcze Ciebie zaskakuje swoimi fantazjami. często sobie robisz dobrze sam i o czym myślisz czy myślisz czasem o mnie, co porabiasz w wolne dni... takie to różne myśli przychodzą na 5 minut przed końcem pracy w której to: o 8.30 kupuje na śniadanko bułeczki i czemu by nie ogóreczek 8.40 pierwsza myśl może dzisiaj nie jeść śniadanka o 9.30 sciągam majteczki chodząc do tej pory bez mając jedynie do pasa przyczepione pończoszki wzorzyste; .....czekam na wyjście koleżanek z pokoju- umilając sobie rozmowę nawzajem o fantazjach - wspominam kolezanką o tobie ... :) o 12.10 w szparkę wcisnęłam ogórek mocno siadam dociskając go mocno do krzesełka siedzę na nim i wykonuje ruchy na boki..... jest mi bardzo dobrze. 15.55 teraz myśląc o tobie zakładam nogi na biurko podciągam spódniczkę i mocno sie masuje dłońmi z chwilą gdy będę miała orgazm wyślę ten mail, moze jeszcze ws pa Ona jest niesamowita...