patuska0230 0 Napisano Grudzień 2, 2008 jaki jest wplyw palenia papierosow na antykoncepcje-prosze o wypowiedz osob ktore pala i biora tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonaaakrak Napisano Grudzień 2, 2008 ja pale nie duzo ale podpalam sobie czasem i biore tabletki i nic sie nie dzieje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Grudzień 2, 2008 na każdej ulotce dołączonej do opakowania środków hormonalnych masz jak byk napisane, że stanowczo zaleca się niepalenie przy braniu tych środków - papierosy + antykoncepcja = zwiększone ryzyko zakrzepicy. więc nie szukaj tu głosów, które Ci powiedzą, że jest inaczej, tylko zastanów się, czy zależy Ci na własnym zdrowiu, czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7mila Napisano Grudzień 2, 2008 Mi ginekolog powiedział, że jak się długo pali i długo zażywa anty to to jest niebezpieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michalka999 Napisano Grudzień 2, 2008 W czasie stosowania dosutnych środków antykoncepcyjnych nalezy zaprzestać palenia, szczególnie powyżej 35 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Nikotyna nie wpływa na tabletki anty, tzn. nie zmniejsz ich skuteczności, ale bardzo zwiększa ryzyko zakrzepicy tak jak wypowiedziały się dziewczyny powyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojojojjj Napisano Grudzień 2, 2008 nikt się niewypowie palący długo o skutkach tabletem bo pewnie już nieżyją przez zakrzepice albo żyją np. bez nogi - i co to za życie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A MI WŁAŚNIE Napisano Grudzień 2, 2008 lekarz powiedział że papierosy obniżają zabezpieczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolka 1971 Napisano Grudzień 2, 2008 Pale 2 paczki , tabsy biore 4 lata. Co mnie czeka ? Szybciej zawał , zakrzepica itp. Ale niestety fajek nie udaje mi się rzucic mimo wielu prób . BA po każdej próbie zaczynałam paliż więcej. EFEKT JOJO? hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Grudzień 2, 2008 jak jakis lekarz gada takie pierdoly ze palenie zmniejsza skutecznosc tabletek to radze go zmienic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach