Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poplatana_

ma ci los! poznalam fajnego faceta, ale.. jest 14 lat starszy! co byscie zrobili

Polecane posty

Gość poplatana_

nigdy nie ciagnelo mnie do starszych, a nagle poznalam swietnego faceta, starszego i to o ile! na poczatku bylismy znajomymi, caly czas jestesmy a raczej juz przyjaciomi, ale chemia dziala, on ostatnio zaczal ten temat czy czuje to samo, ze nigdy nie poznal takiej kobiety jak ja, doskonale sie rozumiemy, wie ze nie chce sie wiazac z kim starszym, nie naciska, powiedzial ze bedzie czekac, ze czuje ze spotkal TA osobe, ze pierwszy raz sie tak z kims czuje. nie doszlo miedzy nami do niczego. tylko ta wiez psychiczna ktora jest tak silna ze oddzialywuje na moja (i jego tez) fizycznosc. ja mam 22 lata, on 36. mam mieszane uczucia, boje sie wiazac ze starszym facetem, wiem ze nie podpisuje teraz decyzji na cale zycie ale i tak...poa tym boje sie ze gdy by nam nie wyszlo strace wspanialego przyjaciela. co byscie zrobili na moim miejscu? aha on nie jest zonaty, nie byl, jest kawalerem

Gość poplatana_
ja jestem przerazona ;) nigdy nie bylam z facetem starszym od siebie wiecej niz 3 lata. najzwyczajniej w swiecie sie boje, sama nie wiem czego :) w zyciu nie sadzilam ze bede miala taki dylemat

Gość BBBBBBBBBBBBB
nie patrz na różnicę wieku, patrz w serce:)

Gość graciella
dziwne, 36 lat i kawaler ... ja z natury bym nie ufala ... sprawdz dokladnie (bardzo dokladnie) czy aby nie jest w zwiazku (moze i nie sformalizowanym) albo i w malzenstwie ... zdziwilabys sie jak faceci potraia lawirowac odnosnie tych spraw. i zorb to teraz, a nie jak juz zaczniesz sie angazowac albo co gorsza zakochsz sie ...

Gość buhahahaaaa
kawaler 36 lat:D założe się że gość ściemnia

Gość kobieca po 40
Kawaler 36 to normalka w dzisiejszych czasach. Dziwi mnie że wszyscy mówią że to normalne, ale gdyby to kobieta miała 36 a facet 22 to juz by sie posypały głupie komentarze. Czego sie boisz? Ja mam 43 a mój facet 31 i niczego sie nie boimy.

Gość fddgdfgdf
ja tam nie widze problemu. kiedys spotykalam sie z chlopakiem starszym od siebie o 10 lat.

Gość poplatana_
na pewno nie ma, nie spotkal kobiety z ktora chcialby sie zwiazac na stale. zanim zaczelismy byc blizej a raczej ujawnilismy sie z naszymi uczuciami to spedzalismy duzo czasu jako znajomi, bylam czestym gosciem w jego mieszkaniu, wyjezdzalismy z jego znajomymi na weekendy itp.

Gość poplatana_
ja tez z natury jestem cholernie nieufna i trzymalam go na dystans bardzo dlugo, prawie rok :D zeby sobie nie myslal ze od razu poleci na niego mloda laska (to tak gdyby okazal sie jakims podrywaczem ;) )

Gość poplatana_
wiem ze sa zwiazki, szczesliwe zwiazki z duza roznica wieku, gdzie czasem i kobiety sa 15 lat starsze, ale jak to dotyczy mnie to mam stracha :)

Gość graciella
aaa, to inna sytuacja. probuj i badz szczesliwa i pamietaj ze lepiej probowac i zalowac niz zalowac ze sie nie sprobowalo :)

a mnie zawsze pociągali starsi ode mnie o jakieś średnio 10lat faceci:) mój dobry kumpel jest ode mnie o 11lat starszy, a facet który ostatnio zawrócił mi w głowie 10lat starszy, dzieli nas wiele, prawie wszystko...a jednak:):):)

Gość jiwonka
mam dokladnie taki sam problem ! a dokladnie 14 problemow...lat :O boje sie przyszlosci...

Gość jiwonka
ja mysle ze jakby to bylo 12lat roznicy to jednak duzo mniej by sie wydawalo ... czy to jakies moje urojenia czy 2 lata to az tak duzo?

Gość nbsqgwx yqfugfy xy
co to jest tyle lat;p se pomysl ze miedzy niektorymi jest 25 lat;) pozdrwaiam serdecznie i zycze powodzenia jak sie nie uda zawsze mozecie zostac dobrymi przyjaciolmi czesto sie tak zdarza

Gość problemmmmm21
witam. poplatana ezwij sie do mnie na maila fiorella00@wp.pl mam prawie identyczna sytuacje. mysle ze mozemy pogadac!!!

Gość taaa narazie co to jest
pozniej ty 46- on 60 :O

"Wiek nie gra roli, ważne jest uczucie " Może jednak bez przesady. 13-latka i 30 latek? Wiek gra rolę.

Gość taaa narazie co to jest
moze lepiej 'wiek nie gra roli kiedy jestesmy pelnoletni' :P

Gość do jiwonka
2 lata to nie az tak duzo ... ale zgadzam sie wydaje sie ze jak ktos mowi 12 lat to blizej 10 lat roznicy nam sie kojarzy natomiast 14-20 ;)

Gość U mnie tez jest 14 lat
roznicy!:) I jest cudownie! Nie patrz na wiek naprawdę!

Gość karmelitkaa
a ile masz lat?? teraz jest fajnie ale jak tobie stuknie 45 ? a on 59 ?

Gość ROBINXHUCIK DE PIKUŚ
JAK BEDZIE MIAŁ 59 TO ON ATEZ BEDZIEE MYSLAŁA JAK KOBIETA A NI E CIPKA

Gość Hmm cóż spotkałam kilku
kawalerów po 30-stce, którzy snuli opowieści o tym, jak to nie spotkali dotąd kobiety swego życia, ale prawda była taka, że mieli powazne problemy ze sobą :O Potem starali się poderwać młodszą laskę, bo taką łatwiej zbajerować- młode, głupie, wychowa się :O

Gość venge.
sprawa gustu...osobiście nie lubię starszych..nie pociąga mnie ich ciało