Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poplatana_

ma ci los! poznalam fajnego faceta, ale.. jest 14 lat starszy! co byscie zrobili

Polecane posty

Gość venge.
36 to jeszcze młody, ale za 15 lat będzie miał zwiotczałe ciało, a Ty jeszcze jędrne

Gość do jiwonka
37 to juz nie takie jedrne :P a 38 to jeszcze mlody ?

Gość fececi wolniej sie starzeja
38 facet to jeszcze w miare mlody

Gość jamała19
Z równolatkiem czesto nic nie wychodzi bo ma siano w głowie a na róznice wieku się nie patrzy bo lepsze 5 lat fajnego związku niż wcale więc nie pytajcie co będzie gdy 60..

Gość gość
14..trochę dużo :P ja uznaję max 10, ale z drugiej strony, byłabym w stanie spróbować, jeśli facet byłby normalny oczywiście, jeśli byłoby to piękne uczucie między nami, itd

Gość pieknaibestia00
głupie pindki myślicie że każdy się zwiąże z kimś przeciętnym tylko po to by nie być samotnym? indywidualiści i wolnomyśliciele też Ci przystojni hehe mają inaczej ,to wy umieracie gdy kogoś nie ma obok

"trzymalam go na dystans bardzo dlugo, prawie rok smiech.gif zeby sobie nie myslal ze od razu poleci na niego mloda laska (to tak gdyby okazal sie jakims podrywaczem)" x Każdy - czy rówieśnik czy starszy - każdy kto by był trzymany na dystans przez taki okres czasu (manipulacja i kobiece gierki) poszukał by sobie w między czasie kogoś innego. Z pewnością inna dziewczyna jest ci wdzięczna w tej chwili chociaż o tym nie wie :D

Gość gość
"on ostatnio zaczal ten temat czy czuje to samo, ze nigdy nie poznal takiej kobiety jak ja," Każda to słyszy :D

Gość gość
kiedys tez mi sie starszy podobal.

Gość gość
to nie jest tak duzo.

Gość silvergold
Cześć poplatana:) co u ciebie?

Gość gość
poplatana_ 2008.12.02 wiem ze sa zwiazki, szczesliwe zwiazki z duza roznica wieku, gdzie czasem i kobiety sa 15 lat starsze, ale jak to dotyczy mnie to mam stracha usmiech.gif I Wiesz że ja jestem starsza o 8 lat i też długo miałam opory.Niepotrzebnie:)