Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdfs

ZRANIŁY MNIE JEGO SŁOWA...

Polecane posty

Gość fsdfdfs

Pokłocilam sie z moim facetem, doszlo do tego ze powiedzialam mu ze byl ze mna dla seksu.. On natomiast powiedział, ze gdyby zalezalo mu na seksie to na pewno nie ze mną. Nie zrozumialam. Potem powiedzial ze do seksu to z taka co ma piersi, pupe. (ja jestem szczupla, mam male piersi..) Zabolalo mi, on chce sie pogodzic.. Ale ja nie wiem co robic.. Nie chce po tych slowach juz sie z nim kochac...

Gość a co ty nie umiesz jemu
odpsykowac, tylko pozwalasz tak po sobie jezdzic i smetnie piszesz "zabolaly mnie jego slowa"! Trzeba bylo temu baranowi odpowiedziec w jego tonie, a teraz zrob tak, zeby byl zazdrosny i wiedzial, ze to on ma o ciebie zabiegac, a nie ty o niego!

Gość fsdfdfs
mi na nim zalezy, jestesmy z soba 2 lata.. a teraz on mowi takie cos... jezeli go nie pociagam, nie podobam mu sie .. to to jest zwiazek bezs przyszlosci.

Gość po pierwsze po co zakladasz
dwa takie same topiki, po drugie "bo mi na nim zalezy", przestan chrzanic!! Zalezy ci i dlatego pozwalasz sobie po sobie jezdzic jak po lysej krowie?? Jezyka nie masz w gebie??

Gość zarozumialecnasto
nigdy w zyciu nie chciałabym byc z takim facetem,zrozum skoro on potrafi Ci takie rzeczy powiedziec to pomysl co on czuje podczas seksu z toba,moze wcale go nie pociagasz? napewno oglada sie za jakimis lachonami ,poprpstu dupek jakich nie mało na świecie! wiadomo jestescie ze soba 2 lata ale pomysl ,skoro tak powiedział to moze on nie uwaza cie za atrakcyjna? nie wracaj do niego pod zadnym pozorem!!

zostaw gnoja :O skoro dla niego ważniejsze sa duze cycki i doopa jak u gumowej lalki.....:O kopnęłabym w doope takiego frajerasa...

no a ona jest bez zarzutu ? przecież kłócili się. ona coś powiedziała coś nie miłego on też. oboje nie są bez winy. gdyby laska była gruba i facet jej powiedział że woli szczuplejsze zaraz by poleciały komentarze żeby odchudziła swoje sadło... No ale w miłości nie o to chodzi. Ja lubie dobrze zbudowanych facetów, blondynów. A zakochałam się zabójczo!!! w mężczyźnie o ciemnych włosach ważącym z 65kg przy 185cm. I mimo że podobają mi się napakowani, tylko na mojego faceta mam ochote!!! Wyluzuj autorko. Masz śmieszne problemy...