Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacola23

torbiel a ciąża...pomóżcie mi.

Polecane posty

Gość cocacola23

Mam torbiela koło jajnika.Zaznaczam : koło . Około 3 miesięcy temu współżyłam z chłopakiem .Lekarz nie wiedział czy jest to torbiel czy ciąża.Ale od tamtego momentu strasznie powiększyl mi sie brzuch,jest twardy i powiększyl sie od samego dołu.Czy to jest objaw torbiela czy moze ciąża ? Dodam,ze powinnam juz dostac okres a nie mam go...Wie ktos?

Gość ffffggggg
i ty się tak nie boisz z tym chodzić??????????? po pierwsze od 3 m-cy nie zrobiłaś testu??? jeśli to torbiel albo cos gorszego to samo sie nie wyleczy!!! wiesz co,jesteś nierozsądna

Gość cocacola23
sorry,zle napisalam . Nie jestem pewna czy mam torbiela,ale na USG był jakis guzek koło jajnika.Lekarz podejrzewa albo torbiel albo ciążę.Pommóżcie

Gość sooooorrryy
my ci nie pomożemy:o guzek,kurde ja bym ze strachu juz dawno u lekarza była,a ty z tym chodzisz:o dziewczyno to może byc nic,ale to moze też być poważna choroba np rak:o

Gość cocacola23
lekarz wykluczyl jakies powazniejsze choroby,kazał mi się zgłosic po okresie ( jesli go dostanę ) ,niedługo idę znowu na usg ale wolałabym wiedziec co mnie czeka.Czy torbiel czy ciąża...

Gość sooooorrryy
achaaaaaaa chyba nikt ci nie doradzi,bo zatrzymanie @ to może być i ciąża i torbiel to samo test,moze być pozytywny bo ciaża i bo torbiel.Tylko usg ci chyba powie jeśli długo juz ci się spóźnia @ to nie czekaj tylko idź,bo przy torbielach może dojść do zatrzymania @