Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lej la

JAK usunac z wyszukiwarki napisy wczesniej wpisane?

Polecane posty

Gość Probowalam to zrobic
ale cos mi sie nie udaje :( A tez wolalabym,zeby ktos inny mi tu nie czytal co wpisuje :)

Gość Lej la
ja musze dac swoje laptopa jutro dla meza,a holera mam cos czego absolutnie nie moze zobaczyc,juz wykasowalam cala historie odwiedzanych stron ,a tu jedno badziewie mi siedzi

Niestety ostatnio odwiedzane strony w wpisy w wyszukiwarke to zupelnie co innego.Tez wolalabym miec czysto ale nie mam tu na mysli faceta ;)

przetłumacz ze słownikiem, jak sobie nie radzisz. nie znam niemieckiego a tak poz tym: co w tym może sie nie udać? odhaczasz "pamiętaj dane wprowadzone" i gotowe. tu nie ma nic, co by mogło sie nie udać.

Ale gdzie klikasz?Tam gdzie masz-plik,edycja i tam wchodzisz do narzedzi???No i sa opcje internetowe i prywatnosc ale tam nie ma takiego czegos co opisalas:(

Niby zmazalam ale jak wpisze np literke "t" to pojawiaja sie slowa zaczynajace sie na ta literke,takze nie usunelo :-/

Probowalam ale nie moge a to jest google-nie wiem dokladnie czy o to chodzi,nie znam sie ;)

hmmm a gdzie mam to sprawdzic?

o bogowie... jaka ikonka? czerwona litera O, lisek owinięty wokół niebieskiej kuli czy niebieska litera e?

mozna usunąć, ja tak zrobilam przed chwilą i mozna: klikasz w ten pasek co wpisujesz zawsze jakiś wyraz jedziesz do dołu myszką lub strzałką i zaznacza ci sie na szaro i naciskasz delete i wykasowywujesz jednym ciągiem trzymając do końca. mam nadzieje ze zrozumiesz ;)

w ten sposób skasuje to, co było wpisywane do tej pory, ale przeglądarka będzie pamiętać kolejne hasła wpisywane po tej operacji.

napisz jakakolwiek literke w wyszukiwarce- pojawi Ci sie lista szukanych wczesniej znaczen- na koncu u samego dolu masz \"protokol löschen\"- nacisnij to i po sprawie. Mi sie udalo. Powodzenia.

mawrotka----zrobilam tak ale co to daje gdy wpisuje jakas literke pojawia mi sie to co wpisywalam :(Jakbym nic nie zmazala-bez sensu A jak klikam mycha to jest pusto a po wpisaniu literki juz nie....

to ustaw w ustawieniach, żeby tego nie robił. Mi sie przeglądara nie wcina w to, co wpisuję, bo ją pogoniłam.

Dziekuje kochani za pomoc no i przede wszystkim za cierpliwosc ;)Pogrzebalam w ustawieniach i juz nic nie wyskakuje :)

Dzieki za komplement ale nie jestem glupia!!!!!Poprostu z tym nie moglam sobie poradzic a znam sie lepiej na tym itp niz nie jedna dziewczyna czy tez chlopak takze odpusc sobie takie komentarze. Za to Ty nie potrafisz dobrze wytlumaczyc bo jak widzisz nie potrafiles mi pomoc!