Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość langrynga

Problem z wspomnieniami albo.. Prezent który zabolał

Polecane posty

Gość langrynga

Postanowiłam, że zrobię swojemu ukochanemu prezent: napisze małą kronikę, ozdobię zdjęciami: o historii naszego związku. O roku bycia razem, i roku kiedy się poznawaliśmy... Pisałam, pisałam, aż nagle zrozumiałam, że cały czas, to ja starałam się o niego... Po fajnej imprezie, na której np całą noc tańczyliśmy razem, kolejnego dnia milczał... I tak było zawsze. Jak sie pierwszy raz całowaliśmy, on też potem miał wątpliwości... Generalnie, to ja zawsze go przekonywałam, jeśli się coś stało, przepraszałam.... nawet jeśli stało się z jego winy... Kocham go, ale jakbym zrozumiała... że on się nauczył mnie kochać a nie poczuł że kocha... Ktoś tak ma? lub podobnie?

Gość langrynga
up

bo tak to jest, ze kochamy tego ktory nas nie szanuje, a jak jest normalny facet to każemu mu zmiatać :P nie jestes odosobnionym przypadkiem :) Tak, powinnas sie zastanawic :) bo to rzeczywiscie Ty o niego zabiegalas

Gość langrynga
doskonale wiem ze to ja... tylko teraz widzę to tak namacalnie... wiem że on teraz mnie kocha... Ale mieliśmy np cięzki okres na wakacjach... I niby chcieliśmy sie zastanowić... na wspólnym wyjezdzie. poukładać to sobie. A on mi powiedział, że nie chce, że chce sam to przemyśleć. Ja zaczełam panikować, płakałam i szlochałam żeby pojechał... i pojachał... Nazwiecie mnie ... nie wiem : powiedzie ze się płaszcze.. Ale teraz sama nie wiem co myśleć...

Gość qpqpqp
Też tak miałam i dobrze się to nie skończyło :o Zawsze to ja robiłam pierwszy krok,aż w pewnym momencie czułam,że walę głową w mur. Tłumacz to sobie jak chcesz,ale z jego strony to nie jest jakieś wielkie uczucie. To facet powinien zabiegać o kobietę,starać się. A jeśli Ty go ciągle wyręczasz to jest mu wygodnie, dopóki nie spotka kogoś kto totalnie zawróci mu w głowie 😭

Gość langrynga
może racja...

Gość ----m-----
langrynga bardzo smutne to co napisalas... musisz powaznie zastanowic sie nad sensowanoscia tego zwiazku, bo moze zdazyc sie ze twoj ukochany poczuje milosc do kogos innego, a oduczy sie jej w stosunku do ciebie

Gość langrynga
Kurcze , może to dziwne... ale ja naprawdę bardzo kocham tego głupka... I to że z nim jestem daje mi dużo szczęścia. A dzisiaj... Patrzę na te kartki i nie mogę napisać nic, co by wyglądało tak, jak by on choć raz się postarał... chciał zabiegać o mnie...

Gość i kochacie chamów
kretynki :O