Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_f

Zrywam z nim! Oby tylko mnie nie ubiegł!

Polecane posty

Gość klara_f

Mam dość już jego traktowania, pana i władcy, któremu wszystko się należy. W naszym związku nie najlepiej się układało, więc boję się, że on może zerwać ze mną pierwszy... :O Oby tak się nie stało

Gość klara_f
no właśnie nie bardzo mogę teraz... bo gdy mu zasugeruję że chcę to skończyć, on przyjdzie na to spotkanie przygotowany, a ja chcę żeby to było dla niego zaskoczenie. dlatego inicjatywa musi wyjść od niego ;D

Gość no to
smsem " to juz koniec - bye ' na pewno bedzie zaskoczony

Gość klara_f
niee to też odpada... muszę to zrobić z klasą, patrząc mu w oczy. poza tym chcę zobaczyć jego minę

\"Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem :P:D\" Nie każdego tak sobie myślę.

Gość klara_f
nie chcę sobie niczego udowadniać, raczej jemu, że nie może mieć każdej laski na zawołanie. na początku związku sam stwierdził, że to tylko on rzucal swoje dziewczyny :O poza tym dziewczyny, nie macie z tego satysfakcji? :D

Tylko takiego, który na ciebie leci i nie odbyłaś z nim jeszcze stosunku seksualnego w innych wypadkach co najwyżej dziwnie(eufemizm) bym o tobie pomyślał.

Gość klara_f
tak twierdzisz? ok, twoja sprawa. ja tam myślę, że o ile nie był to super poważny i długi związek ( a mój taki nie był) to raczej normalnym jest, że woli się być tym rzucającym niż zostawionym. inaczej sprawa ma się w długoletnich związkach opartych na miłości-0 wtedy to faktycznie nie ma znaczenia

Gość klara_f
19

No tak, tylko takie stwierdzenie zamyka dyskusję. No dobrze. 🖐️

19 :o Poważnie teraz w wieku 19 lat odczuwa się satysfakcję z zakończania pierwszej związków? Czy jak to się tam u was teraz nazywa.

Gość aldonka99
ile jesteście razem??

Gość klara_f
chyba się nie rozumiemy :O dobrze wiem, że moja znajomość z nim prędzej czy później się zakończy... po co mam czekać aż on ze mną zerwie, skoro równie dobrze mogę zrobić to pierwsza i nie czuć się w tym momencie porzucona. naprawdę nie macie takiego uczucia? aldonka=> 3 miesiące... więc to chyba nie dużo, więc nie można mówić o poważnym związku, co do których mam nieco inne zdanie

klara_f No dobrze, to o co ci chodzi? Założyłaś topik czy masz to zrobić w zasadzie otzrymałaś potwierdzenie byś to zrobiła. Co jeszcze niby mamy napisać ?

Gość klara_f
nie pytałam o radę... przeczytaj mój pierwszy post. wyrazilam obawę, czy aby mój chłopak nie zrobi tego jako pierwszy. nikt ci nie każe się tu wypowiadać

Gość aldonka99
a skad wiesz ze ma sie skonczyc?moze porozmawiajcie,kiedy sie ostatnio widzieliscie?

Gość aldonka99
w ogole Ci na nim nie zalezy?