Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara_f

Zrywam z nim! Oby tylko mnie nie ubiegł!

Polecane posty

Kobieta w czerwonym berecie Nic ale dało do myślenia, co nie? ;) klara_f A gdzie ja napisałem że mam chęć ci radzić ?

Gość klara_f
aldonka=> nasze ostatnie spotkanie skończyło się kłótnią, od tego czasu ja zrobilam pierwszy krok w stronę zgody, on jednak nie mial czasu ( w domyśle nie chcial) się ze mną spotkać. on jest dla mnie oschły, nie odzywa się, ostatnio stwierdził, że coraz mniej mu na mnie zależy... więc chyba to nie ma sensu. chyba że w trakcie rozmowy coś się wyjaśni, w co wątpię

Gość aldonka99
zalezy Ci na nim?jesli tak to mu powiedz,wtedy zobaczysz jaka bedzie jego reakcja:)

Gość klara_f
crow=> w swoim poprzednim poście uznaleś że poprzez zalożenie tego topiku domagam się rady. ja ci wytłumaczyłam że nie był to mój cel aldonka+> zależy mi, ale nie chcę nikogo prosić o uczucie :O

Gość aldonka99
czyli on Ci uczuc nie okazuje tak?nawet nic nie mówi,zadnych komplementów?

Gość klara_f
od czasu ostatniej kłótni nie rozmawiamy ze sobą. rozmawialiśmy raz, kiedy ja prosiłam go o rozmowę. on jednak najwidoczniej nie ma zamiaru. jest wobec mnie oschły. na początku tak nie było. on zachowuje się jak rozpieszczone dziecko, któremu wszystko się należy i stara się mnie podporządkować

klara_f Po co ta przepychanka słowna? No dobrze. Nie prosisz o poradę ale nie tylko ja tak to odebrałem, sądząc po wypowiedziach. I nie musisz odpowiadać na moje posty jak cie irytują.

Gość aldonka99
a w jaki sposób?

Gość klara_f
crow=> nie mam zamiaru się z tobą kłócić. flirtuj sobie z Kobietą w czerwonym berecie jak chcesz :D

Gość alicja-----
klarof ja tez palnuje zerwac, dosc juz mam tego zwiazku i tego jak mnie traktuje;> tylko zastanawiam sie jak to zrobic zebym najlepiej na tym wyszla

Kobieta w czerwonym berecie No uznaję że się dogadaliśmy. :D Do następnego spotkania. 🖐️

Gość wzr
SMSem?! Boże co za durny dziecinny pomysł.

Gość klara_f
aldonka=> daje mi odczuć swoją niby przewagę nade mną, uważa się za doświadczonego i zdecydowanego faceta, obraża się o każde moje słowo, chce, by wszystko było tak, jak on zaplanował crow i kobieta => to może załóżcie sobie osobny topik??

Gość aldonka99
a może chce po prostu dla Ciebie dobrze,porozmawiajcie:)rozmowa jest najwazniejsza.pytałam czy zalezy Ci na nim???

Gość klara_f
alicja=> widzę że nie jestem sama :) najlepiej zrobić to w nieoczekiwanym momencie, żeby już od razu zaczął żałować i chciał wrócić.. a wtedy to ty masz przewagę :D aldonka=> chyba nie zauważyłaś wcześniej, pisalam już, że zależy mi na nim.

Gość Ze mną dzisiaj dziewczyna
zerwała SMSem :D, ciesze sie bo poważna widać nie była:D

Gość aldonka99
klara czy on sie nadal nie odzywa ?a kiedy sie pokłóciliście?

Gość klara_f
pokłóciliśmy sie w piątek, w sobotę chciałam się pogodzić i umówić na spotkanie. on powiedział, że teraz nie ma czasu, ale się spotkamy. od tego czasu nie odzywa się :(

Gość aldonka99
cieżka sprawa:powiem tak gdyby mu na Tobie zależało,to może by wytrzymal dzień w dwa i juz sie odezwał:)

Gość klara_f
no wlasnie :O tylko ze on uważa że ta kłotnia to całkowicie moja wina, dlatego uniosl się honorem. tylko że ja uważam że wina była po obu stronach. prze to jego milczenie tak naprawdę sobie to przemyślałam i doszlam do wniosku że nie mogę żyć w takim związku, w ktorym winą za wszystkie niepowodzenia obarcza się mnie :O

Gość aldonka99
ja wiem jedno,że czasami nawet jeśli to nie Twoja wina warto odezwać się,bo róznie bywa,skoro Ci na nim zależy.Uwierz!!!:):)

Gość klara_f
wiem wiem, ale sam w sobotę powiedzial, że coraz mniej mu zależy na mnie, bo akcjach które ja niby odwalam. a związek nie może polegać na jednostronnym zaangażowaniu. powiedziałam że jak będzie mial jednak czas to żeby się odezwal... to chyba wystarczająco...?

Gość aldonka99
tak:)trzymam kciuki,powodzenia:)

Gość klara_f
oj, dzięki aldonko :) :) właściwie to nie chciałabym z nim kończyć, powiem mu dosadnie, co o nim myślę i o jego zachowaniu, ale jak nie będzie chciał się zmienić to rzeczywiście powiem, że w takim razie to koniec :O ale ja tego nie chcę :(

Gość aldonka99
no sama widzisz:pozniej mozna tego załowac,szczególnie jak facet jest bardzo wyjatkowy i wiele dla Ciebie znaczy:)