Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda szparka

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość Młoda szparka

Mam dopiero 16 lat.Zauważyłam, ze jak sie podniece to nie tylko robię sie wilgotna (wiem,ze to normalne)ale moje wargi robią sie bardzo twarde i mam wrażenie jakby moja muszelka sie sama rozchylala i jednoczesnie rosła.Czy to jest mozliwe,czy to tylko moja wyobraznia.Jest to przyjemne ale czasami tez kłopotliwe.

Gość kolalola
oj to oznaka choroby tzw głupoty dziewiczej idz do lekarza a i poucz sie na test z chemii

Gość Darass
To znacze , że twoje ciało jest gotowe na sex i otwiera się na przyjęcie mężczyzny do środka :)

Gość Darass
zawsze mam takie wizje gdy mój ojciec przenika swoim mieczem mój czekoladowy wąwóz :classic_cool:

Gość Młoda szparka
Madusia prosze jak cos wiesz na ten temat to mi powiedz.Tymi przedmowcy to chyba jakies zboczki.Sami nic nie wiedza a glupoty piszą.Szczeniaki.

Gość Pracodawca
ja bym sie wtedy tam chetnie wbil:)

Gość Młoda szparka
acha i zapmniałam o najwazniejszym :) jak juz się te wargi robią twarde to spomiędzy nich wychodzi takie coś co ma ze 3-4cm i jak tym poruszam kilka razy to strzela z tego najpierw taka żólta ciecz,a potem biała,gęstsza.To mozliwe ze tosmarki ? Czy pochwa jest polaczona z moim nosem ? Ostatnioprzez 2 tygodnie miałam katar non stop :o

Gość Młoda szparka
zjadam jednorazowo ok 30 czekolad, ponieważ sanitariusze pogotowia ratunkowego próbujący odetkać mój zamulony odbyt metodą wykorzystujacą użycie podcisnienia sprawiaja mi tym niesamowita przyjemnosć :) aha i jeszcze zbieram pestki z czeresni :)

Gość Młoda szparka
Widze,ze na tej stronie to tylko MADUSIA jest normalna a poza tym to jakies glupki sie podszywaja i wypowiadają.Dzieki MADUSIA.A moze jeszcze ktos potwierdzi,ze to normalne.

Gość Siutka
To są właśnie oznaki podniecenia seksualnego

Gość jnhygt y
to pierwszy objaw ciazy zrobionej wiatropylnie

Darass dobrze napisał-z kobietą jest jak z kwiatem jak dojrzewa to otwiera się korona różyczki! Teraz jest Ci potrzebny pręcik by Twoje znamię doznało rozkoszy :-) Pozdrawiam :-)

Gość ja sie grzecznie
dziekuje za poprawienie humorku:-D:-D