Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sono marta

moj EX - problem

Polecane posty

Gość sono marta

moj byly ktory jest juz 2lata w anglii, odezwal sie po 3 miesiacach milczenia, zaczal wypisywac ze czeka na mnie, az skoncze studia, ze kocha, teskni, ze chce ze mna byc itp zrobil mi sieczke w mozgu, ja napisalam ze chce tego samego, po czym on zamilkl, nie odzywa sie, nie pisze na gg, nie pisze smsow nic... to po co w takim razie sie odezwal? co ja mam teaz robic?

Gość ghgfhgfhg
chcial sprawdzic czy nadal za nim kwilisz....tacy juz ex sa....

Gość wedfwedwed2weqd
tępy ogr a ty sie dalas :/

Gość sono marta
ale ja mu naprawde uwierzyalam ze ndal mnie kocha... byl taki przekonywujacy...

Gość gwiazdorra
na drugi raz bedziesz wiedziała, ze to są tematy na rozmowy w 4 oczy; nie gg, nie sms Mógł się nabijać, mógł to byc zakład. Nie dowiesz się

Gość cztery sery
miał chwilowe załamanie bo widac laska go jakas rzuciła i sobie przypomniał o TYwoim istnieniu, żeby nie czuć sie ostatnim pacanem , ale skoro sie upewnił,ze u Ciebie ma zwsze miejscówkę jakby co, to juz sie uspokoil i moze nadal się rozglądac za lepszym kąskiem :O

Gość sono marta
ale mi teraz zle:(:(:(

Gość sono marta
ale on nie ma nikogo od naszego rozstania to nie bylo na jakiejs imprezie, pisal do mnie jak ja bylam we wloszech, przez miesiac non stop pisal

Gość ghgfhgfhg
mialam to samo z moim ex ktory dzwonil do mnie jak poklocil sie ze swoja laska a potem mnie olewal jak bylo miedzy nimi dobrze olej go

Gość gwiazdorra
oj, nie przejmuj sie Zapomnij o nim i nie odpisuj wiecej na smsy - widzisz co z tego masz

Gość sono marta
ja juz zapominam o nim 3 lata! zawsze sie odzywa, popmiesza mi a potem milczy:(

Gość ghgfhgfhg
jezeli juz to trwa 3 lata to chyba masz na dloni jak cie traktuje jak kolo zapasowe...

tak na niego naskoczyliście, dajcie chłopakowi szansę :-P a poważnie, to zdaje się- kolejny niedojrzały, gruboskórny typ echhh...

Gość palancisko
najlepiej by było jakbys zmieniła numer, jesli niechciałabys powtórki, ale raczej tego nie zrobisz, bo wiadomo zawsze jest nadzieje ze napisze, albo zostawic numer tylko dlatego zeby czekac na jego odzew po to by go olac. i tak zrób jak napisze to odpisuj mu cos w stylu " tak tak jasne ja tez chce byc z toba i cie uwilebiam , narazie"

Gość sono marta
a ja skoczylabym za nim w ogien... nie jestem jakas brzydka, gruba, glupia, pusta laska, na codzien jestem niedostepna dla innych, on ciagle jest w moim sercu, wiem ze przez to nie moge sobie ulozyc zycia i splawiam kazdego kto sie wokol mnie kreci

Gość sono marta
no i mam odpowiedz... napisalam do niego na gg, pytam czy wraca na swieta, mowi ze nie, ze do niego przylatuja, pytam a to czemu mnie nie zaprosiles, a on ze zle bym sie czula w takim towarzystwie... nie wytrzymalam, pisze mu "dobrze sie bawisz? fajnie tak kims manipulowac nie?" a on na mnie"to po co do mnie piszesz? znajdz sobie lepszego"! zdeptal mnie po calosci, strasznie mi smutno, osoba dla ktorej wyrwalabym serce z piersi gdybym musiala, okzalao sie ze ma mnie w dupie... nigdy sie z tym nie pogodze! czemu mnie to spotkalo? mam ochote zapasc sie pod ziemie/!

Gość sono marta
nikt nic nie napisze?:(