Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrreeeeee

Mam nietypowe pytanko do was

Polecane posty

Gość rrrrrreeeeee

Hej. Mam 25 lat i poznalem dziewczyne na studiach tylko ze ma ona 19 lat no i czy warto byc razem ???

sama tak mialam - poznalam chlopa w weiku 19 lat - on mila 25...ja sie chcialam bawic a on wolal w domu siedziec...i marzyla mu sie rodzinka dzieci obiadek...beznadzieja roznice nie do pogodzenia

Gość jghg
jak mnie wkurwiaja takie topiki, w ogóle uzależnijmy swoje życie od zdania innych, poco mamy myśleć sami jak inni mogą tak cudownie nami pokierować... ps. nie warto jej być z niedojrzałym, dziecinnym, fafluńskim 25 latkiem

Gość rrrrrreeeeee
no bo czy nie jest troche was smieczne przez roznice 6lat?

Gość gorol z gor
nei warto!

Gość jghg
ja mam Lubego o 15 lat starszego, bo jak widać wielu facetów w moim wieku (ok 25 lat) jest jeszcze dzieciaczkami ktorymi trzeba kierować, ale nie o to chodzi... gdybym wtedy (gdy Lubego poznałam) słuchała zdania innych nie byłabym teraz z fantastycznym czlowiekiem

Chłopie różnicy lat między wami nie ma bo dziewucha jest napewno inelektualnie i emocjonalnie starsza od Ciebie:P:D:D:D:D bo nie zadaje takiego śmiesznego pytania jak Ty co świadczy o twojej niedorosłości pomimo 25 lat:D:D:D:D:D:D

Gość rrrrrreeeeee
chcialem kupic toster albo telewizor. Czy warto? :classic_cool:

rok roznicy moze do 3 ale ze"starymi dziadami" to by mi bylo wstyd sie pokazywac wsrod znajomych

Gość gorol z gor
nie warto!

Gość rrrrrreeeeee
bo bardzo mi sie jej podoba, dobrze normalnie gadamy no i wyglada ta dziewczyna jak by miala no powiedzmy ok.23lata

killy to mialo byc smieszne? bo bylo hahaha i nie obrazac mi tu autora,ma chlopak problem to chce sie poradzic.jak laski tu pisza na temat dylematow z facetami to nikt nie wysmiewa wrrrrr

Gość jghg
Killi to współczuje ograniczonego umysłu Twojego i Twoich znajomych, jak sie przebywa w towarzystwie ludzi normalnie myślacych to róznicy wieku praktycznie nie ma wszyscy ze sobą rozmawiaja i jest miło... wiem z doświadczenia

Gość dggd
miedzy mna a moim jest 7 lat roznicy ,jestesmy razem ponad rok i jest swietnie

Gość gorol z gor
o przepraszam ja sie staram ...

Gość wkrotce mama
mam znajomych ktorych dzieli 6 lat. zaczeli chodzic gdy ona miala 15 lat. dzis sa malzenstwem

Gość wkrotce mama
takze nie warto sie tym zadreczac. 6 lat to niewiele. moja mama jest np starsza od ojca o 4 lata i tez nie widze w tym problemu. wazne jest jak sie rozumiecie wasze zapatrywaniwe na zycie. mozna byc z rownolatkiem i nie miec wspolnych tematow i wspolnego jezyka

Gość no wiec tak....
ja mam 19 lat moj ma prawie 25, jest roznica 5.5 roku roznicy... jestesmy razem 4 lata czyli mialam 15 on 20 ponad lat jak zaczelismy byc ze soba:D wiec mozna??? - mozna:P