Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i wyjeeee

KOBIETKI KOCHANE ODPISYWAC CZY NIE?????

Polecane posty

Gość siedze i wyjeeee

Pisalam z moim facetem. Ostatnio dzialo sie zle itd. Napisalam mu co mnie boli,jak mi zle ,ze mnie rani... A przede wszystkim jakies komentarze od lasek ! No to juz jest tragedia;/ Odpisal mi ze: Dla niego niewazne jest to co ktos mu pisze,tylko to jak go ktos traktuje,jak go szanuje,co robi dla niego . i wie ze jest do napewno dla mnie nieprzyjemne te komentarze.! Boze ja odrazu w placz,bo zrozumialam to tak,że te laski mu pisza,ale dla niego nie liczy sie to co mu pisza,tylko to ze one go dobrze traktuja,szanuja itd... No powiedzcie czy te slowa byly skierowane do mnie?? Chyba nie;/ Odpisalam mu ze zabolalo mnie to strasznie i mnie juz nie ujrzy odpisał : Chyba zle zrozumialas mojego smsa,przeczytaj kilka razy. co odpisac? czy odpisac? Boże:(

Gość uuuuuuuuuuuuuuup
Rzeczywiście zle zrozumiałaś:O

hmm troche dziwnie to ujał.a nie mozecie sie [poprostu spotkac i pogadac?albo chociaz zadzwon do niego,bo przez smsy to moga byc tylko nieporozumienia.wiem cos o tym.

przeczytaj go kilka razy, przeciez to nie chodzi o pisanie jakis głupot, tylko o fakt zachowanie wobec niego

Gość siedze i wyjeeee
odpisalam ze ten sms brzmi jak do ktorejs dziewczyny... i ze tak ,to jest bardzo nieprzyjemne,to jest tak bolesne ,ze czlowiek zastanawia sie kim jest....