Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosieńkaaa

Co to jest??? Dostałam takiego maila....

Polecane posty

Gość gosieńkaaa

Hello dearest one, My name is sofia, i am a beautiful and romantic young girl from africa, i sawyour profile today at (f.kafeteria.pl) and loved it, i believe we can clicktogether and make something good out of it, you can contact me directly throughmy private email adress thus;(adres mailowy tej osoby) this will enable me tosendyou my pictures andtell you more about me.i will be waiting to hear from yousoonest. sofia.

Gość herbatki jak już
:D:D

Gość gosieńkaaa
tzn wiem co to znaczy, tylko nie rozumiem po co mi to ktos wyslal ;)

Gość g654yhy
pewnie na randki.o2.pl. Tez dostalem :classic_cool:

Gość anka1-1
wiesz co mnie sie wydaje ze ta sofia chce z kims pogadac z kafe tak wynika z tego co napisala. moze mialas podany mejl i poprostu postanowila napisac ale zastanawia mnie skoro pisze po ang jak trafila do naszego kafe;/ a moze to jakas Twoja daaaaaleka znajoma??

Gość gosieńkaaa
nie na pewno nie moja znajoma, nie znam nikogo z Afryki, no moze faktycznie szuka znajomosci na kafe, a maila mialam kiedys podanego ;) tutaj troche spolszczona wersja ;) Witaj najdrożsi jeden, Nazywam się sofia, ja jestem piękny i romantyczny młoda dziewczyna z Afryki i sawyour profil na dziś (f.kafeteria.pl) i loved it, I believe clicktogether i możemy zrobić coś dobrego z niego, możesz skontaktować się bezpośrednio do mnie throughmy prywatny adres e-mail w ten sposób; pozwoli mi tosendyou moje zdjęcia andtell Ci więcej o me.i czeka, aby usłyszeć od yousoonest.

Gość gosieńkaaa
hehe, no moze i spam, tylko akurat nie mialam tego w spamie i w pierwszej chwili sie zastanawialam ;)

Gość gorol z gor
to jest przeznaczie zaden przypadek!

Gość ja też dostałam takiego maila