Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merccrediii

JAK POZNAĆ, ŻE ZDRADZA? FACET, OCZYWIŚCIE ...

Polecane posty

Gość Merccrediii

Dziewczyny, z potrzeby sytuacji. Jakie były oznaki, że Wasz facet skacze sobie w bok. Chodzi mi o takie realne, jak ... dłużnej w pracy, nagły służbowy wyjazd, z komórką pod prysznic itp. Podejrzewam. Potrzebuję potwierdzenia ...

Gość bdrh
o, to łatwo poznać. Zdadzający facet zazwyczaj sika na stojąco i beka po jedzeniu. Lubi tez piwo.

Gość to dzialaaa
jak wroci z pracy to kaz mu wyjac malego i powochaj go a reszty sie chyba domyslisz

Gość kleszcz
tylko niczego facetowi nie obcinaj we śnie !

Gość Pierun z dupu
sprawdzaj mu esemesy

A czemu "dłużnej w pracy, nagły służbowy wyjazd, z komórką pod prysznic itp." muszą być oznaką zdrady?

Gość Merccrediii
Póki co, nie mam zamiaru :] Obetnę jak będę na 100% pewna :D

Gość jesli bardzo bardzo malo
mowi Ci wyznań,a nagle mowi codziennie!

Gość Merccrediii
Dlaczego? Bo każdy ma jakiś swój utarty schemat funkcjonowania w pracy i jeżeli praca przez rok nie wymagała dłuższego zostawania, dlaczego niby nagle ma wymagać?

Dlatego, że np. firma się rozrasta, mają niepowtarzalny kontrakt wymagający 1000% perfekcji, albo na budowie coś się zepsuło i trzeba nadgonić... itd. Jak bym chciała takie paranoje sobie wkręcać to bym zgłupiała:o A to, że telefon bierze do łazienki...? No i co? Ja też biorę, zawsze mam go ze sobą:) A mój facet jak idzie na WC to nawet mój zabiera bo mam tam fajną gierkę:p

Gość Merccrediii
No OK, Ty, Twój facet, ale każdy jest inny, you know ... i nie można każdego przyrównywać do własnego szablonu. Mój nie zostawał, nie zabierał, a tu nagle ...

Gość kleszcz
Merccrediii , nie jesteś pierwsza i ostatnia zdradzona przez męża , po woli przyzwyczaisz się być zdradzaną :)

Gość Merccrediii
Ale jak przyzwyczaisz, że niby to takie normalne?

No ja to wszystko rozumiem, że każdy jest właśnie inny, dlatego też już w Twoim pytaniu jest błąd, bo te REALNE oznaki też nie odnoszą się do wszystkich:) Ale ja zdradzana nie byłam (a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo:P ) więc nie mam co się wypowiadać. Ale chętnie poczytam o symptomach, żeby być bardziej czujną hehe.

Gość Merccrediii
Ok, jasne, ale jak sama mówisz, można pewne kwestie porównać i wyciągnąć wnioski ... O to mi głownie chodzi ... O kopalnie informacji ;)

Widać żadnych zdradzanych tu niema :P No a u Ciebie jakie są symptomy?:)

Gość Merccrediii
Widzę, że zaczyna nasze życie funkcjonować inaczej ... Ostatnio wrócił z pracy o 24, bo ... papierkowa robota, teraz miał być o 19, znów natłok pracy ... Myślę, że praca to idealna wymówka. A zawsze starał się być na czas... Może sobie faktycznie wkręcam, sama już nie wiem ...

Gość kleszcz
Merccrediii , jeżeli ten Twój pracuje w banku to wcale się nie dziwię, że późno wraca do domu , może być wkrótce tak, że wogóle nie będzie z domu wychodził ale chyba nie chcesz tego

Gość Merccrediii
nie pracuje w banku ma budkę z hotdogami

Gość buahahhAHHAa
jak to jak poznać ? jak facet, to zdradza :P:P

Gość Korinka
staje sie oziebly, nie slucha jak do niego cos mowisz, nie obchodza go twoje sprawy, co chwile nosi przy dupie telefon.

Gość ja ma pewny sposób
100 % skuteczność w sprawdzeniu czy facet cię zdradził - tzw. test z miednicą. Gdy facet wraca do domu ty już na niego czekasz z miednicą pełną wody. Każesz mu zdjąć gatki i usiąść w miednicy - jak cię zdradził to jajka będą lekkie i wypłyną na wierzch! :D

Gość Korinka
ma non toper wyciszenie, idzie do kibla i slychac pikanie klawiatury, przy czym jego skrzynka odbiorcza i skrzynka wyslanych są puste, ucieka wzrokiem, a gdy spytasz o zdrade wprost, jest wielce oburzony i wrzeszczy: "NIE ZDRADZAM CIE!! A jak nie wierzysz to twój problem". Często wchodzi na komputer, izoluje ciebie od swoich znajomych (zeby sie nie wygadali), jednoczesnie probuje nieudolnie uspic twoja czujnosc gadzetami typu kolczyki, perfum, buziak. Standard. Wiem to po sobie. Chociaż on mnie faktycznie nie zdradził, ale BARDZO GŁĘBOKO zaprzyjaźnił się z jedną. Znalazłam jego wiadomości do niej na epie. :]

Gość zdradzacz
zaczyna jesc ogorka od drugiej strony! paczka je oblizujac sie za kazdym razem no i takie upewniajace na 100% kiedy oglada telewizje to zawsze ma pilota pod reka! wtedy to juz mozesz byc pewna. :( wspolczuje...