Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24letniprawiczek

Kiedy i jak dziewczyna poznaje ze jestem prawiczkiem??

Polecane posty

Gość 24letniprawiczek
mam jeszcze jedno pytanko do Miłość sex pożądanie ale jak byc mnie znala i np. zakochana to tez byc ze mna bala? ?wiem ze to zadaje glupie pytanie ale chcialbym......

prawiczek nie przezywaj wszystkiego da sie nauczyc. jak juz trafisz na kobiete ktora wykazuje wieksze zainteresowanie i bedzie szansa na cos wiecej to jej powiedz o tym ze jeszcze nie uprawiałes seksu. to nie jest kalectwo:D napewno sie kobietka zdziwi ale tez napewno zaakceptuje:)

chłopak, może mieć i 100 dziewczyn zaliczonych, będzie prawiczkiem. Moim zdaniem chłopak stajesię męzczyzną, jak potrafi zrobić kobiecie boski orgazm, tak żeby na drugi dzień zrobiła co tylko zechce i miała humor taki \" że mucha nie siada\", była radosna jak skowronek;)

Gość karaszka
miłość, sex porządanie to idzie w parze, miłość, próba sexu i trzęsące dygocone łapy ...NIE!!

to ja mam pytanie do prawiczków!!! uwaga!!!!!!!!!!!!!!!! Myślicie, ze nie doszłoby do nieczego? mówię o wczesnym skonczeniu zabawy???? ale szczerze, ciekawe czy tak reagujecie :o no skąd mam to wiedziec, lepiej u źródła :P

ja swój pierwszy raz miałem z dziewicą więc luz:P nie stresowałem sie wcale... gdybym miał z doświadczoną kobietą zaczynać życie seksualne pewnie bym sie bał że się wygłupie czy coś...pewnie jak cholera :D chociaż przykłady podane przez cocacole raczej by mi nie groziły:D to jednak stres by był.. szczerze najbardziej bałem się (mimo że nie miałem i niemam z tym problemów, ale sporo czytałem) przedwczesnego wytrysku i osmieszenia. i tak mozna chyba najłatwiej poznać prawiczka:D (przykłąd ze zdejmowaniem spodni i..juz koniec) ale nie koniecznie bo niektórzy po wielu latach nadal maja problem z przedwczesny...

Gość to jak wygląda prawiczek

Gość aaa moim zdaniem
o nie nie... własnie pozory często mylą... także z tym wyglądem to nie do końca ;-)

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
prawicek czy nie nigdy za cholerę się nie przyznawaj że nim jesteś