Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesamowicie wkurzona

NIE NAWIDZE SIEBIE ZA TO CO ZROBILAM

Polecane posty

Gość Niesamowicie wkurzona

Na imprezie andrzejkowej wkoncu sie przelamalam i podeszlam po jakims czasie do chlopaka ktory podobal mi sie 1,5 roku. Chwile rozmawialismy. Pozniej poszlismy do takiego pomieszczenia gdzie nikogo nie bylo. Objal mnie, pocalowal. Mowil ze zawsze chcial ze mna sprobowac byc, ale zawsze go uniklam, nie okazywalam zainteresowania. Powiedzialam mu ze nie chcial tego a on powiuedzial ze bardzo tego chcial. Ze chce byc ze mna nie tylko na raz ale na dluzej. Ze go bardzo podniecam, jak zadna inna. Wiem ze to prawda bo nie raz jedna typiara proponowala mu sex a on odmowil a ze mna chcial tego. Powiedzial ze zawsze chcial mnie pocalowac i tego nigdy nie bedzie zalowal itp . Wieczorem napisal sms sorry za swoje zach ale za duzo wypilem, malo pamietam z tam tej imprezy. Jak mu przypomnialam co sie stalo to odp BYLEM PIJANY. Nie wiem co o tym myslec. Kiedys toczylismy wojne miedzy soba ale od dluzszego czasu jest ok. Na pyanie czy go interesuje nie odp . Nie wiem czy on boi sie uczucia czy tez ma na mnie totalnie wyje*** CO MAM ZROBIC TERAZ