Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńki Aniołek

Płaczę

Polecane posty

o w mordę..jakbym o sobie czytała.. trzymaj się Aniołek.. mnie zostawił po 8 latach..i tak długo wytrzymał

Aniołku jestem w tej samej sytuacji. 3 lata razem właściwie prawie 4:( Wiem teraz jakie błędy robiłam, ale teraz to już jest za późno na wszystko bo on już mnie nie chce. Tak mi cholernie źle, chciałabym cofnąć czas chociaż o pół roku!

Gość Monika Sz
dziewczynki mam tak samo (ehh) gdyby można było cofnąć się do tamtych chwil i mniej się obrazac , robic jazd itp.. :/

Gość Monika Sz
hmm dziewczyny tylko ze ja mam trudną sytuację (wiem że za mną tęskni-jakiś czas temu smsowaliśmy ale teraz ma spokojną , bardziej normalną :[ dziewczynę) czekam do świąt z życzeniami - tyle na dzień dzisiejszy mogę zrobić :(

Gość dziewuszki
nie poddawajcie sie! walczcie! Ja sie nie poddalam, chcialam sie zmienic i naprawic wszystko...i udalo sie, moj luby stwierdzil ze bardzo mnie kocha i nie wyobraza sobie zycia beze mnie, choc wczesniej mowil ze nie chce juz ze mna byc. Wszystko sie moze zdarzyc, dlatego nie rozkladajcie rak!

Gość Monika Sz
żeby było śmiesznej ;) "razem" postanowiliśmy się rozejść :[ ale on rozpoczął temat ..(nie dziwię mu się :p) nie byłam wtedy gotowa na taki związek - był to koniec czerwca 2007 ale ostatni odzew od niego to sierpień wakacji tegorocznych

Gość Monika Sz
nie walczyłam o związek - uniosłam się dumą i wogólę długa historia ale mam nadzieję że da mi szansę i spotka się ze mną przed świętami .. naprawdę przez półtora roku się zmieniłam , że nie trafiłam pozatym na nikogo takiego jak On a spotykałam się z kilkoma facetami

Gość Monika Sz
a nie trafiłam* ano jakoś nie potrafię :p ja wogólę po poprzedniej miłości cierpiałam 2 lata ale tak totalnie kolejny rok umiarkowanie aż poznałam JEGO :) :(

Gość Monika Sz
niektóre osoby jak się już przywiązują to na maxaa ! niestety w tym ja i wy :[ a właśnie składacie byłym życzenie na święta ? ;> to dobry pretekst :p ;)

Gość olejzpierwszego
gadanie... jakbys chciala to dawno byscie byli razem.. widac nie chce ci sie dupy ruszyc

Gość Monika Sz
hm wiesz co.. jak nie znasz mnie i nie wiesz przez co w życiu przechodzę to STUL twarz ;) wszystko po koleji :) -nie wiem czy wiesz ale faceci nie przepadają za desperatkami !

Gość Monika Sz
ooo a mój były odkąd przestał ze mną być - przestał też na gg bywać (wcześniej non stop razem) i w realu i na wirtualu :p

Gość Monika Sz
no jesli piszecie na gadu -to chyba ok .. ?

Gość Monika Sz
nie zmienił bo bywa czasami pozatym na gronie ma ten sam podany no i jeszcze pasują jego opisy do opisów jego terazniejszej dziewczyny np ostatnio miał "jestem idiotą" a ona na to "moje słodziukie MĄDRE ciasteczko" ehh :[ ale to dobrze ze go pociesza

Gość Monika Sz
oby szło aniołku :) - jeśli czujesz że kocha to pamiętaj że jest to jedno z najważniejszych odczuć