Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarrena

uczucie a pożądanie...

Polecane posty

Gość makarrena

co jest dla was ważniejsze? uczucie, przyjaźń czy sex? bez czego nie mozecie sie obejsc? Miałam faceta dobre 7 lat, bylismy wspaniałą parą, rozumieliśmy się doskonale, naprawde fantastyczny dany zwiazek. Tyle, że po jakims czasie sex z nim przestał mnie cieszyc, nie umiałam traktowac go hak mezczyzny tylko jak przyjaciela, w glebi duszy go kochałam bo byl najcudowniekszym facetem na ziemi, nie umialam wykrzesac z saiebie pozadania i w koncu odeszłam... :( Pznałam innego - od razu iskra zapalna, nieziemski sex, pożądanie, euforia... ale kiedy opadly pierwsze emocje nie umielismy ze soba rozmawiac, kompletny brak zrozumienia, calkowita odmiennosc charakterów, przeciwienstwa nie do pogodzenia, staralismy sie, chcielismy to ratowac. Nikt sloewmnie zranil mni ejak on. Rozumielismy sie jedynie w łozku, i to calkowicie. Myslalam ze kiedybedie porozumienie cial bedzie i dusz bo warto. w tamtym zwiazku brakowalo mi tego - a moze to był kryzys jak to w wieloletnich zwiazkach. Zamierzam wrocic do tego pierwszego bo ciagle jest w mojej glowie i sercu, nie potrafie o nim zapomniec. O tym drugim dobrego slowa nie potrafie powiedziec 😡 Czy warto?:(

Gość wsiurskiszmata -mialas faceta
sorry, mam małego wacka, stąd moja nienawiść do kobiet, które uprawiaja sex :(

Gość makarrena
bez komentarza... prosze o powazne wypowiedzi

Gość pomoz matce znajdz
wsiurskiszmata -mialas faceta----podszyw sie nie udal :p

Gość mmarzenka
nie wracaj do niego, szkoda zebys miala mu marnowac zycie niech sobie znajdzie porzadna dziewczyne na jaka zasluguje:)