Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sono marta

ZARAZ SIE POLPLACZE jestem jakas pojeb...

Polecane posty

Gość sono marta

wlasnie weszlam na konto bylej mojego bylego kochal ja nad zycie, ona byla z nim w ciazy ale usunela, rozstali sie, cierpial, pozniej poznal mnie, mnie pokochal ale o niej nie zapomnial:( ze mna zerwal, pisal do niej glownie ja obrazal na jej stronie internetowej... teraz weszlam na jej konto na nk, ma faceta, widac ze jest szczesliwa, ma wszytsko milosc , prace, przyajciol... a jej facet do zludzenia przypomina naszego ex!

Gość ale zajebisty temat
nie rozumiem na czym polega Twoje pojebustwo??????? chyba raczej Twój facio był coś nie teges................ i po jasną cholerę badasz życie tej dziewczyny?

Gość sono marta
no on byl nie teges, sama nie wiem jak to bylo z nim i z nia , nie wiem kto do kogo pisal xo tam miedzy nimi bylo jest mi cholernie zle, nie pozbieralam sie, smutno mi, kocham tego drania

Gość sono marta
ja juz sobie chyba nigdy zycia nie uloze:( stracilam chec do wszystkiego

Gość ale zajebisty temat
miłośc mija....jak choroba....nie patrz na nk, tam same oszołomy i kłamczuchy siedzą....a ten gostek był pierdalnięty i tyle....ciesz się, że Tobie nie ubliża publicznie, świr jakiś....znajdziesz następnego, tym razem fajnego :D

Gość sono marta
czuje sie taka beznadziejna... taka brzydka, gruba, nieatrakcyjna choc mam wielu adoratorow ale nie moge byc z nim, nie moge miec jego i to spedza mi sen z powiek