Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja....

dziewczyny macie schizy

Polecane posty

Gość paranoja....

na temat swojej figury i wagi choc inni mowia ze jestes szczupla szczypior itp to same uwazacie ze jeszcze jestescie przy sobie? ja tak mam waze 54 kilo wzrostu mam 165cm i ciagle mysle ze jeszcze moglabym spasc z tej wagi:(

Gość zepp overture
ważę tyle samo, wzrost mam identyczny, wiecznie się odchudzam, bo jak na moje to wyglądam jak wieloryb :o :o

Hehe pewnie że mam, ale co mnie to obchodzi:P Powiedziałam sobie, że jak przekroczę magiczną granicę to moooooooże zacznę się odchudzać:) Ale to tylko może:) Gdybym miała faceta, który daje mi motywację do odchudzania to prędzej bym się zdecydowała, a tak... ciągle słyszę, że piękna jestem i ciągle kupuje mi czekoladę:P

Gość paranoja....
moje Kochanie tez uwaza ze jestem wrecz za chuda a ja i tak sowje to mnie czasem przerasta:(

Gość następny grubas
czy tu nie ma zgrabnych laseczek ?

paranoja: po prostu przestań mieć paranoje i tyle To jest bardzo proste. Dlaczego ludzie nie potrafią zapanować nad swoim mózgiem:o

Gość milytvardziel..
masz dobrą wagę , a jeżeli już coś zmieniać to lepiej przytyć ze 2-3 kilo a nie odchudzać się z kości na ości ! Póżniej nie będziesz mogła w ciążę zajść albo urodzisz kalectwo . Chcesz tego ? heh

Gość paranoja....
jam to jest masz racje i zgadzam sie z Toba wczesniej tak nie mialam az do chwili kiedy mialam juz blisko 60 kg moj juz obecnie ex maz powtarzal schudlabys troche i ciagle to samo teraz widze tego skutki:( teraz mam Ukochanego co moja figura sie podoba ale to co zostalo w psychice to juz chyba pozostanie:(

Gość paranoja....
milytvardziel ja juz mam dwoje dzieciaczkow zdrowych:) i jak narazie nie planuje :)

Gość blackcat
milytvardziel.. kalectwo?? jak bedzie za gruba to też moze miec problemy z ciązą :o Nie jesteś gruba ale wiem co czujesz, sama mam BMI w normie ale i tak wiem że mogłabym troche zrzucic :o z reszta waga to nie wszystko bo liczą się proporcje - ja mam chudą góre i spory dół więc mimo że wage mam ok to proporcje do bani :o

Gość paranoja....
widze ze nie jestem sama z tym problemem.